Concertul lui Vitas a fost anulat

6 aprilie, 2016
Vitas jpeg

Spectacolul de joi, 7 aprilie, de la Bucureşti, nu va mai avea loc. Iată motivele.

image

Concertul cântăreţului de origine ucraineană Vitas, care trebuia să aibă loc pe 7 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, a fost anulat. Decizia a fost luată de managementul artistului şi comunicată organizatorilor din partea româna cu doar câteva zile înainte de susţinerea spectacolului.

„Regretăm faptul că, din motive care nu au ţinut de voinţa noastră, managementul artistului Vitas a hotărât să renunţe la spectacolul din 7 aprilie, de la Bucureşti. Ştim cu câtă nerăbdare era aşteptat de fanii din România şi ne pare rău că această decizie a survenit cu doar câteva zile înainte de concert“, au declarat reprezentanţii Vreau Bilet, organizatorii show-ului.

Totodată, Vreau Bilet anunţă că toţi cei care au achiziţionat bilete la spectacolul anulat al lui Vitas vor putea primi înapoi contravaloarea acestora într-un interval de timp stabilit.

„Toate persoanele care au cumpărat bilete la spectacolul pe care Vitas urma să-l susţină pe 7 aprilie la Sala Palatului şi care a fost anulat de managementul artistului vor putea primi contravaloarea acestora începând din data de 5 aprilie 2016 şi până pe data de 5 aprilie 2017 de la punctele de vânzare bilete de unde au fost achiziţionate”, declară reprezentanţii Vreau Bilet.Recente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg