Concertul lui Vitas a fost anulat

6 aprilie, 2016
Vitas jpeg

Spectacolul de joi, 7 aprilie, de la Bucureşti, nu va mai avea loc. Iată motivele.

image

Concertul cântăreţului de origine ucraineană Vitas, care trebuia să aibă loc pe 7 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, a fost anulat. Decizia a fost luată de managementul artistului şi comunicată organizatorilor din partea româna cu doar câteva zile înainte de susţinerea spectacolului.

„Regretăm faptul că, din motive care nu au ţinut de voinţa noastră, managementul artistului Vitas a hotărât să renunţe la spectacolul din 7 aprilie, de la Bucureşti. Ştim cu câtă nerăbdare era aşteptat de fanii din România şi ne pare rău că această decizie a survenit cu doar câteva zile înainte de concert“, au declarat reprezentanţii Vreau Bilet, organizatorii show-ului.

Totodată, Vreau Bilet anunţă că toţi cei care au achiziţionat bilete la spectacolul anulat al lui Vitas vor putea primi înapoi contravaloarea acestora într-un interval de timp stabilit.

„Toate persoanele care au cumpărat bilete la spectacolul pe care Vitas urma să-l susţină pe 7 aprilie la Sala Palatului şi care a fost anulat de managementul artistului vor putea primi contravaloarea acestora începând din data de 5 aprilie 2016 şi până pe data de 5 aprilie 2017 de la punctele de vânzare bilete de unde au fost achiziţionate”, declară reprezentanţii Vreau Bilet.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg