Concurentă nouă la Bravo, ai stil! Celebrities. Carmen Negoiţă a părăsit competiţia

20 octombrie, 2021
3 carmen20 jpg jpeg

O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. De săptămâna aceasta, vom putea urmări evoluţia Nicoletei Dragne. Carmen Negoiţă a fost eliminată din competiţie, fiind concurenta cu cel mai mic procentaj. 

Nicoleta Dragne este obişnuită cu lumina reflectoarelor, aceasta a mai participat timp de câteva sezoane la  Insula iubirii.

Pasionată de modă, mereu în pas cu trendurile în materie de fashion, Nicoleta Dragne a acceptat provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities” cu braţele deschise şi mărturiseşte că îşi doreşte ca prin participarea ei în această competiţie să câştige atât pariul cu sine, cât şi să iasă din zona sa de confort vestimentar. 

stanga
dreapta
1 dragne jpg jpeg
3 carmen20 jpg jpeg
4 carmen23 jpg jpeg

“Pentru mine, participarea la <Bravo, ai stil! Celebrities> este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoţiile atunci când sunt în centrul atenţiei. De asemenea, este o provocare în ceea ce priveşte stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ţinute pe care nu le-aş purta în mod normal şi cu siguranţa pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât şi o lecţie având în vedere faptul că am ocazia să deprind informaţii corecte legate de stil”, spune Nicoleta Dragne. Recente pe Ok! Magazine

chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg