Concurentul de la "Insula iubirii" căruia nu-i place să fie atins de femei a apărut la "Românii au talent". Cât de schimbat e faţă de acel moment!

10 mai, 2022
Alexandru Ionut Marcu magician jpg

Alexandru Marcu a ajuns în semifinalele "Românii au talent", dar oare va prinde "finala" de la "Insula iubirii"?

El este unul dintre cei 5 bărbaţi ajunşi în Thailanda cu perechea lui pentru a-şi testa fidelitatea în cuplu. Sosit pe "Insula iubirii" alături de mai tânăra lui soţie, Alexandru Marcu (31) s-a arătat de la început a fi foarte reticent la gesturile ispitelor, cerându-le în repetate rânduri să nu-l atingă, pentru că nu-i place să fie atins de femei. Bine, de alte femei decât soţia sa. Asta deşi Teodora (19) a dezvăluit că "El a fost cu ideea să venim pe Insulă", confirmând, totodată, şi că "Este cel mai cuminte".

Şi atunci de ce s-au mai înscris la "Insula iubirii"? "În primul rând, consider că este testul meu, apoi testul nostru şi apoi un test de devotament", ne asigură Alexandru Marcu, de profesie iluzionist, care a cunoscut-o pe Teodora când aceasta era încă în liceu şi a revăzut-o după alţi doi ani, când s-a hotărât să nu-i mai scape. Aşa că a cerut-o de soţie, fiind căsătoriţi civil din aprilie 2021. "Nu m-aş imagina niciodată cu un alt bărbat, e tot ce am nevoie", spunea Teodora la începutul testului de pe "Insula iubirii".

Cum meseria lui ne-a intrigat, am aflat că Alexandru Marcu a fost concurent şi într-o altă emisiune, la postul concurent de televiziune. Anume, la "Românii au talent", unde a reuşit să ajungă până în semifinală. Din păcate, însă, a fost eliminat în acea etapă, eşec pe care Alexandru l-a pus, la vremea respectivă, pe seama unui boicot al producătorilor.

"Ajunsesem în semifinale şi eram fericit. Simţeam că pot trece de acest hop, bazându-mă pe numărul pregătit. Ei bine, după şase luni de muncă asiduă şi scenariul depus de patru săptămâni, am fost informat că nu mai merge şi trebuie să-l schimb. Mi s-a spus că o comisie tehnică s-a întâlnit şi a discutat punerea lui în scenă. Ulterior, ei au trimis numărul spre studiu în Marea Britanie, la formatul “mamă” al acestui show şi am primit undă verde. Putea să fie făcut. De regulă, când cei din Marea Britanie spun “Da”, aşa rămâne. Dar uite că, în cazul meu, lucrurile s-au schimbat şi am fost obligat să pregătesc altul. Au invocat motive tehnice”, povestea Alexandru Marcu în 2013 pentru WOWbiz. ro.

Iniţial, Marcu le-ar fi propus producătorilor emisiunii un număr de magie cu cărţi de joc, care a fost refuzat, nefiind considerat spectaculos. Într-un final, el a decis să prezinte un număr cu o aţă pe care o înghiţea şi o scotea prin ochi. Un număr de neprivit pentru Andra şi Andi Moisescu.

"Andra a vrut să întrerupă momentul, iar Mihai Petre mi-a spus că am reuşit să îl indispun, să îi provoc silă. Să facă şi ei asta şi mai vorbim. Când am început să mă pregătesc pentru “Românii au talent”, am venit cu sufletul deschis. Nu credeam că alţii vor face scamatorii ca să mă scoată din show. Şi nu sunt singurul căruia i se întâmplă chestia asta”, povestea după eliminare Alexandru Marcu.

În lumina noilor informaţii, participarea lui la show-ul "Insula iubirii" de la Antena 1 ne dă de gândit. Să fie doar o expunere pentru promovare? Să fie un experiment personal? Sau chiar vrea să-şi testeze relaţia? Ori poate toate la un loc?

Rămâne de văzut, însă, dacă Teodora şi Alexandru Marcu vor prinde "finala" din Thailanda.

FOTO: capturi TV



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG