Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”Split”

20 ianuarie, 2017
Split jpeg

Scenaristul-regizor şi producător M. Night Shyamalan se întoarce pe marile ecrane cu SPLIT, un thriller din aceeaşi categorie cu Al şaselea simţ, Indestructibilul şi Semne, filme care l-au consacrat ca maestru al suspansului. De data aceasta, pătrundem în mintea fracturată, dar deosebit de înzestrată a unui bărbat care are tulburare de identitate disociativă.

image

Diviziunile mentale ale celor care suferă de identitate disociativă au fascinat dintotdeauna oamenii de ştiinţă, care nici acum nu au găsit o explicaţie. Unii pacienţi ajung chiar să îşi schimbe fizionomia pentru fiecare personalitate pe care o manifestă, dar şi sistemul cognitiv şi cel fiziologic, ceea ce face ca misterul în jurul acestei afecţiuni să continue să fie nerezolvat încă.

Deşi Kevin (James McAvoy), a scos la iveală 23 de personalităţi în siguranţa cabinetului psihiatrei sale, dr. Fletcher (Betty Buckley), se pare că o alta a rămas bine ascunsă, şi e pe cale să se manifeste şi să le domine pe toate celelalte.

Când răpeşte trei adolescente, printre care se numără şi Casey (Anya Talor-Joy din the Witch), o fată isteaţă şi cu un simţ al observaţiei special, se declanşează o adevărată bătălie pentru supravieţuire între personalităţile lui, dar şi cu cei din jurul lui, miza fiind supravieţuirea. Când zidurile dintre compartimentele sale mentale încep să se dărâme unul după altul, nu numai victimele sale sunt în pericol, dar şi cei care încearcă să-l ajute pe Kevin.

Din 27 ianuarie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine interpretează personajul Kevin în acest film?

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt: Simona Avramescu şi Răzvan Gabriel

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebui să vă prezentaţi la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (30 ianuarie – 2 februarie).Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg