Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”SING”

8 decembrie, 2016
Sing   poster Buster jpeg

Studioul “Illumination” a captivat publicul internaţional cu mult-îndrăgitele hit-uri DESPICABLE ME, DESPICABLE ME 2 şi MINIONS, iar în 2016 ne va încânta cu THE SECRET LIFE OF PETS/SINGURI ACASĂ (premiera în România: 5 august 2016), precum şi cu SING/HAI SĂ CÂNTĂM!, care se va lansa în cinematografele din România pe 16 decembrie 2016. Cei care dau voce acestei comedii muzicale animate sunt nimeni alţii decât starurile de primă mână precum Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton şi Tori Kelly.

image

Animaţia are loc într-o lume ca a noastră, însă locuită numai de animale, şi în care protagonişti sunt Buster Moon (voce: Matthew McConaughey), un Koala spilcuit care conduce un teatru odinioară elegant, dar căzut acum în ruină. Buster este eternul optimist, bine, e şi un pic şarlatan, dar tot ce iubeşte pe lumea asta este teatrul său, aşa că o să facă orice îi stă în putinţă ca să-l salveze de la dispariţie. Pentru că ambiţia vieţii sale e pe cale să se risipească pentru totdeauna, Buster are o singură şansă să readucă strălucirea giuvaerului: organizarea celui mai mare concurs muzical din lume!

Din 16 decembrie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Ce animăluţ conduce teatrul căzut în ruină?

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt: Andreea Hincu şi Stoian Nadia.

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebui să vă prezentaţi la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (19 - 23 decembrie).Recente pe Ok! Magazine

gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney