Concurs! C├ó┼čtig─â o invita┼úie dubl─â la filmul ÔÇŁSuper party la birouÔÇŁ

5 decembrie, 2016
afis Party jpeg

Un film distribuit de Freeman Entertainment, ÔÇ×Super party la birouÔÇŁ ├«i readuce ├«mpreun─â pe Jennifer Aniston ┼či Jason Bateman din 9 decembrie pe marile ecrane, ├«ntr-o comedie care va da cu totul alt sens petrecerilor de iarn─â corporatiste.

├Än timp ce Carol, managerul companiei, ├«ncearc─â s─â opreasc─â planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomin─â la birou, acesta apeleaz─â la colegii lui care s─â-l ajute s─â pun─â totul la cale. ├Äntreaga mobilizare are scopul de a impresiona un poten┼úial client mai neconven┼úional ┼či de a-l convinge astfel s─â investeasc─â ├«n afacerea lor aproape falimentar─â.

image

Cea mai nebun─â comedie de s─ârb─âtori, ÔÇ×Super party la birouÔÇŁ ajunge ├«n premier─â din 9 decembrie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie s─â faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Ce funcţie are Carol în compania care organizează super petrecerea la birou?

Cei care se ├«nscriu ├«n concurs sunt ruga┼úi s─â semneze cu nume ┼či prenume. Succes!

C├ó┼čtig─âtorii concursului sunt: Alina Tanase ┼či Avram Roberto

C├ó┼čtig─âtorii pot merge cu un act de identitate de luni (12.12) p├ón─â joi (inclusiv) la Hollywood Multiplex, Vitan.Recente pe Ok! Magazine

negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg