Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”Nocturnal Animals”

10 noiembrie, 2016
Nocturnal Animals jpeg

ANIMALE DE NOAPTE este noul film al lui Tom Ford (A Single Man), un thriller romantic tulburător, de o tensiune şocantă şi fascinantă, care explorează graniţa fină dintre iubire şi cruzime, răzbunare şi ispăşire. Protagonişti sunt Amy Adams şi Jake Gyllenhaal, ambii nominalizaţi la premiile Oscar, în rolurile unui cuplu divorţat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

image

Susan Morrow (Amy Adams), dealer de artă din Los Angeles, duce o viaţă incredibil de privilegiată, dar absolut neîmplinită, alături de soţul ei, Hutton Morrow (Armie Hammer). Într-un weekend, când Hutton pleacă într-una din prea desele sale călătorii de afaceri, Susan găseşte în cutia sa poştală un colet. Este un roman, Nocturnal Animals, scris de fostul ei soţ, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), cu care ea nu mai luase legătura de patru ani. Biletul care însoţeşte pachetul o face pe Susan să citească romanul, şi apoi să-l sune pe Edward, care urma să vină la Los Angeles. Susan citeşte romanul într-o noapte, singură acasă, şi descoperă că îi era dedicat ei…

… Dar cele scrise în carte sunt violente şi devastatoare. Pe măsură ce citeşte, Susan e profund mişcată de romanul lui Edward, şi începe să-şi aducă aminte de momente din povestea lor de dragoste. Încercând să-şi sondeze sufletul dincolo de pojghiţa superficială a vieţii şi carierei pe care şi le-a construit, Susan devine tot mai convinsă că ceea ce citeşte e o poveste despre răzbunare, o poveste care o forţează să regândească alegerile pe care le-a făcut în viaţă, şi-i redeşteaptă o iubire pe care se temea că o pierduse pentru totdeauna. Pe măsură ce povestea se desfăşoară spre final, Susan începe să-şi dea seama că acolo miza e mântuirea, atât a ei, pentru greşelile făcute, cât şi a eroului romanului.

Din 18 noiembrie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Ce se ascunde în coletul găsit de Susan Morrow (protagonista thriller-ului romantic) în cutia poştală?

Câştigătorii concursului sunt: Teodorescu Dumitru şi Ilinca Maria Magdalena

Câştigătorii pot merge cu un act de identitate de luni (21.11) până joi (inclusiv) la Hollywood Multiplex, Vitan.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png