Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”Vecini de coşmar 2”

13 mai, 2016
afisaj film jpeg

VECINI DE COSMAR 2 este continuarea comediei-blockbuster din 2014, în care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron si Rose Byrne cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz.

image

De această dată, Mac (Rogen) si Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinti pentru a doua oară, asa că sunt gata să facă miscarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au asezat si ei la casa lor în liniste si în sigurantă, descoperă că lângă ei se mută o asociatie de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frătia condusă de Teddy (Efron).

Sătule de sistemul discriminator si restrictiv al scolii, domnisoarele nonconofrmiste membre ale asociatiei Kappa Nu au decis să se instaleze într-o casă unde să-si facă singure regulile, adică să facă absolut orice le-ar trece prin cap. Când Shelby (Moretz), împreună cu “surorile” ei, Beth (Kiersey Clemons) si Nora (Beanie Feldstein), găsesc locul perfect, în afara campusului, nu se împiedică de un “detaliu” precum faptul că e un cartier foarte linistit când dau drumul unor chefuri la fel de dementiale precum cele organizate de frătia băietilor.

Familia Radner se vede acum nevoită să apeleze la abilitătile singurei persoane în stare să linistească pentru totdeauna balamucul din vecini, si acesta e fostul lor “dusman”, Teddy. Alături de Jimmy (Ike Barinholtz) si Paula (Carla Gallo), Sarmantul Teddy încearcă să se infiltreze în asociatia fetelor pentru a o zgudui din temelii. Dar dacă ei îti închipuie că fetele se vor preda fără o luptă aprigă, înseamnă că nu stiu ce fortă poate avea nebunia tineretii.

Din 20 mai, la Hollywood Multiplex.

Premiu:

2 x invitaţie dublă la filmul: ”Vecini de coşmar 2”

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: ”La cine apelează familia Radner că să scape de fraţia Kappa?”