Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”Robinson Crusoe”

25 aprilie, 2016
AFIS jpeg

Pe o minusculă insulă exotică trăieşte Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical.

image

Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri şi prietenii lui se trezesc faţă în faţă cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe.

Vineri îşi dă seama primul că străinul eşuat pe plajă e biletul lui de plecare de pe insulă pentru a explora lumi noi. La rândul său, Crusoe înţelege repede că şansa lui de a supravieţi pe insula aceea este să se împrietenească cu Vineri şi celelalte animale. Nu e uşor la început, căci animalele nu vorbesc limba omului, dar apoi, încet şi sigur, ajung cu toţii să trăiască în armonie. Dar, într-o zi, traiul lor liniştit e dat peste cap de sosirea a două pisici sălbatice care vin hotărâte să pună stăpânire pe insulă.

Între Crusoe şi grupul lui de amici şi cele două pisici începe o bătălie care îi va face să descopere care e adevărata forţă a prieteniei.

Din 29 aprilie la Hollywood Multiplex.

Premiu:

2 x invitaţie dublă la filmul: ”Robinson Crusoe”

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: ”Unde trăieşte Vineri şi prietenii lui?„Recente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg