Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”Get Out”

3 aprilie, 2017
Get Out jpeg

FUGI! este un thriller produs de compania Blumhouse, care a mai produs The Visit, seria Insidious şi The Gift, şi este povestea unui tânăr afro-american care merge în vizită la părinţii iubitei sale, pentru a se trezi prins într-un coşmar care este adevăratul scop al invitaţiei de a petrece un weekend pe proprietatea acelei familii.

image

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) şi iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relaţia lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinţii fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) şi Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).

La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinţilor fetei este doar emoţie provocată de eforturile acestora de a e obişnui cu idea că aceasta e într-o relaţie interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare şi din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu şi-ar fi putut imagina vreodată.

În acest thriller captivant îi vom mai vedea pe Caleb Landry Jones (X-Men series), Stephen Root (No Country for Old Men), Milton (The Carmichael Show), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Marcus Henderson (Pete’s Dragon) şi Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton).

FUGI! are scenariul şi regia semnate de Jordan Peele (membru al duo-ului de comedieni Key and Peele), şi este produs de Jason Blum, de la compania de producţie Blumhouse, şi de Sean McKittrick (Donnie Darko, Bad Words), Edward H. Hamm Jr. (Bad Words) şi Jordan Peele.

Din 7 aprilie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Pe cine vrea să cunoască Chris?

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt: Vlad Surugiu şi Ioana Barbu

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentaţi la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (10 aprilie – 13 aprilie).Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg