Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”The mummy”

1 iunie, 2017
The Mummy jpeg

Tom Cruise conduce distribuţia acestei noi versiuni cinematografice a legendei care a fascinat culturi din toată lumea, încă din zorii civilizaţiei: MUMIA.

image

Deşi îngropată într-o criptă din adâncul deşertului, o prinţesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service şi Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viaţă în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, ameninţând omenirea cu terori nemaivăzute şi dincolo de puterea de înţelegere a oamenilor.

MUMIA ne poartă din nisipurile nesfârşite ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzaţii tari şi magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei şi de monştri.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), precum şi pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

Echipa artistică din spatele acestui eveniment cinematografic e condusă de regizorul-producător Kurtzman şi de producătorul Chris Morgan, responsabili de succesul unora din cele mai de success francize recente - Kurtzman a scris scenariul sau a produs filme blockbustere precum Transformers, Star Trek şi Mission: Impossible series, iar Morgan, scenariul pentru saga Fast & Furious începând cu cel de-al treilea capitol.

Din 9 iunie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine e mumia?

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt: Serban Florin Ionut & Popescu Luiza

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentaţi la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (12 iunie – 15 iunie).Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg