Connect- R aniversează 40 de ani: “Am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc”

9 iunie, 2022
connect jpg

A muncit din greu ca să ajungă unde e astăzi, a trecut printr-un divorț și a recunoscut că s-a luptat cu depresia, dar nu a disperat niciodată, pentru că toate astea le-au făcut și mai puternic. Connect-R împlinește, astăzi, 40 de ani și se declară recunoscător pentru oamenii care i-au rămas aproape.

connect5 jpg

„Mulțumesc frumos pentru mesajele minunate pe care le-am primit de „La mulți ani!”, apreciez mult că sunteți o comunitate atât de frumoasă. Foarte multe mesaje, n-o să reușesc să răspund la toate. Vă iubesc din suflet că îmi sunteți aproape. Fac 40 de ani, 40 de ani am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc, habar nu am.

Mă cam apropii de mine cel real, de mine cel care nu s-a născut niciodată și evident care nu poate muri niciodată. Este puțin impropriu să-i spui cuiva, care știe că e de-o veșnicie, să-i spui: ”La mulți ani!”, dar e o dovadă de dragoste și oricare mesaj care conține dragoste, așa cum conțin mesajele voastre, sunt binecuvântări. E bine ca la binecuvântări să nu oferi ca răspuns un refuz. Vă mulțumesc din suflet! Lucru pe care l-am învățat de-a lungul celor 40 de ani este că e bine să fii tu, așa cum ești tu, pentru că altfel personajul tău ăla, care vrea să pară tot timpul impecabil, te va obosi foarte grav, să nu obosiți, ci doar să fiți așa cum sunteți voi. Mulțumesc frumos!”, a mărturisit Connect-R pe rețelele de socializare.



Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG