Connect- R aniversează 40 de ani: “Am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc”

9 iunie, 2022
connect jpg

A muncit din greu ca să ajungă unde e astăzi, a trecut printr-un divorț și a recunoscut că s-a luptat cu depresia, dar nu a disperat niciodată, pentru că toate astea le-au făcut și mai puternic. Connect-R împlinește, astăzi, 40 de ani și se declară recunoscător pentru oamenii care i-au rămas aproape.

connect5 jpg

„Mulțumesc frumos pentru mesajele minunate pe care le-am primit de „La mulți ani!”, apreciez mult că sunteți o comunitate atât de frumoasă. Foarte multe mesaje, n-o să reușesc să răspund la toate. Vă iubesc din suflet că îmi sunteți aproape. Fac 40 de ani, 40 de ani am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc, habar nu am.

Mă cam apropii de mine cel real, de mine cel care nu s-a născut niciodată și evident care nu poate muri niciodată. Este puțin impropriu să-i spui cuiva, care știe că e de-o veșnicie, să-i spui: ”La mulți ani!”, dar e o dovadă de dragoste și oricare mesaj care conține dragoste, așa cum conțin mesajele voastre, sunt binecuvântări. E bine ca la binecuvântări să nu oferi ca răspuns un refuz. Vă mulțumesc din suflet! Lucru pe care l-am învățat de-a lungul celor 40 de ani este că e bine să fii tu, așa cum ești tu, pentru că altfel personajul tău ăla, care vrea să pară tot timpul impecabil, te va obosi foarte grav, să nu obosiți, ci doar să fiți așa cum sunteți voi. Mulțumesc frumos!”, a mărturisit Connect-R pe rețelele de socializare.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg