Copiază stilul lor!

12 august, 2010

Toate femeile ar trebui să aibă în garderobă celebra little black dress. Angie a ales una mini pentru premiera din Los Angeles a filmului Salt.

Foloseşte-te de tocuri

Tocurile înalte sunt prietenele siluetei tale. Scot în evidenţă posteriorul, subţiază talia şi te fac să pari mai slabă cu cel puţin două kilograme. Sarah Jessica Parker o ştie cel mai bine!

Rochiţa mulată

Toate femeile ar trebui să aibă în garderobă celebra little black dress. Angie a ales una mini pentru premiera din Los Angeles a filmului Salt. Ce poate fi mai sexy decât un material care se mulează perfect pe corpul tău? Atenţie! A nu se purta decât dacă eşti fericita posesoare a unui trup asemănător cu al actriţei!

Adaugă o jachetă

Kelly Osbourne şi-a scos în public noua siluetă sexy. Rebela vedetă temperează efectul creat de rochia minusculă cu o jachetă simplă, într-o culoare îndrăzneaţă pentru siluetă: alb.

Nu uita cureaua

Această curea aleasă de frumoasa Cameron Diaz nu numai că-i accentuează talia de viespe, dar dă un plus de stil rochiei de zi.

Bijuteriile, arma cu două tăişuri

Cercei şi brăţări oversized, toate aceste accesorii pot pune în valoare sau pot „omorî“ o ţinută. Jennifer Lopez este la limită!

Pe verticală

Rochia maxi nu numai că este confortabilă, dar şi la modă. Iar imprimeul vertical reuşeşte să alungească orice siluetă, chiar şi pe cea a minionei Nicole Richie.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg