Copii de vedete cu nume ciudate

18 aprilie, 2016
copii de vedete cu nume ciudate jpeg

Când vine vorba de numele copiilor, vedetele simt nevoia să iasă în evidenţă şi cu această ocazie. Aşa se face că odraslele celebrităţilor din lumea întreagă poartă nume ciudate. Iată câteva exemple.

Kelly Clarkson a născut de curând a doua oară. Vedeta a ales un nume ciudat pentru băieţelul ei

Artista Kelly Clarkson a născut de curând, mai exact pe 12 aprilie anul curent, un băiat. Vedeta este foarte fericită, mai ales că se poate bucura de o pereche frumoasă, primul ei copil fiind o fetiţă. Aceasta a dat minunata veste pe Twiter, fanii săi aflând cu această ocazie numele ciudat, pe care artista l-a preferat pentru fiul ei: "Micuţul nostru băieţel s-a născut! Remington Alexander Blackstock a venit pe lume pe 12/4/2016, este sănătos tun, iar noi suntem mai fericiţi ca niciodată".

Holly Madison şi-a îndeplinit un vis din copilărie, a dat numele fetiţei sale după o fostă colegă de şcoală, pe care o invidia pentru numele pe care îl avea. Rainbow Aurora, un nume frumos, dar ciudat, la care Madison nu a renunţat, nici sub presiunile bârfelor răutăcioase.

Copii de vedete cu nume ciudate - North West, un nume ciudat şi amuzant din clanul Kardashian

Fiica lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West se numeşte North. Deşi la început a fost o glumă, cei doi au fost încurajaţi de oameni la fel de ciudaţi ca ei, se pare. Pharell Williams a încurajat această idee, iar cei doi au luat decizia pentru acest nume cel puţin ciudat.

Sno FilmOn Dot Com Cozart este un nume de copil. Raperul Chief Keef l-a numit pe fiul său aşa, născut în 2015, pentru a-şi promova albumul ieşit în septembrie 2015.

Poate că nu ştiaţi, dar fiica cea mare a lui Gwyneth Paltrow şi Chris Martin se numeşte Apple, în română înseamnă măr. Ideea această amuzantă şi ciudată le-a venit din partea unui coleg de trupă de-al lui Chris.

Fiicele lui Jamie, au nume de motive florale

Când vine vorba de frumuseţea numelor ciudate, Jamie Oliver este maestru, cu siguranţă. Cele trei fiice ale sale se numesc: Poppy Honey, Daisy Boo şi Petal Blossom Rainbow. Nişte motive florale foarte frumoase, dar, totuşi, ciudate pentru nume de copil.

Copii de vedete cu nume ciudate - Blue Angel, numele chitaristului de la U2

Primul copil al chitaristului de la U2, The Edge, se numeşte Blue Angel. El şi soţia sa şi-au dorit ceva mult mai exotic pentru înţelegerea noastră.

Ashlee Simpson şi fostul soţ, Pete Wentz, au fost mari fani The Jungle Book, altfel nu se explică numele copilului lor, şi anume Bronx Mowgli.

Când ai copii mulţi, cum este cazul familiei Jolie-Pitt, numele nu mai este atât de important. Shiloh Nouvel este cireaşa de pe tort, după Maddox, Pax, Knox, de altfel.

Jay-Z şi Beyonce au ales un nume frumos şi ciudat pentru fiica lor

Jay-Z şi Beyonce au dat numele fiicei după bunul lor plac. Blue Ivy vine de la culoarea preferată a lui Jay-Z, albastru. Ivy vine de la cifra 4 roman, IV, care semnifică data de naştere a lui Beyonce, 4 septembrie, data naşterii lui Jay-Z, 4 decembrie şi data aniversării lor, 4 aprilie.

Copii de vedete cu nume ciudate - Pilot Inspektor, nume de copil

Unele cuvinte pur şi simplu nu se potrivesc pentru a fi numele unei persoane, cu toate acestea, părinţii Jason Lee şi Beth Riesgraf, şi-au numit fiul Pilot Inspektor.

Totuşi, nu se poate să nu amintim în această listă numele copiilor lui Frank Zappa. Moon Unit, Dweezil şi Diva Muffin sunt nume ciudate, dar simpatice, oricum.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg