Copiii lui Kim Kardashian, noi imagini adorabile. Mezinul Psalm a împlinit 3 ani

10 mai, 2022
Copiii lui Kim Kardashian (3) jpg

Ei sunt cei patru copii pe care Kim Kardashian îi are cu rapper-ul Kanye West. Vedeta a publicat noi imagini adorabile cu ei, iar ocazia este mai mult decât specială.

L-au aniversat pe mezinul Psalm. Acesta a împlinit trei ani și s-a distrat copios la petrecerea sa aniversară, cu tematică verde.

Copiii lui Kim Kardashian jpg

După ce a stârnit valuri cu rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala, Kim Kardashian s-a mai liniștit puțin. Și și-a serbat mezinul, pe Psalm, care a împlinit trei ani.

Copiii lui Kim Kardashian (7) jpg

Băiețelul pe care îl are cu fostul soț, Kanye West, seamănă incredibil de mult cu rapper-ul. Vedeta incontestabilă a reality-show-urilor a organizat o petrecere verde pentru mezin, iar ea și-a păstrat părul blond, vopsit anume pentru ceremonia în care și-a făcut apariția cu rochia lui Marilyn Monroe purtată la ultima sa apariție în public, înainte de sinuciderea misterioasă.

Petrecerea a fost verde în onoarea personajului preferat de micuțul Psalm: Hulk. Micuțul a purtat inclusiv tricou cu mascota evenimentului. Băiețelul este adorabil, pus pe șotii și cu părul cârlionțat.

stanga
dreapta
Copiii lui Kim Kardashian (10) jpg
Copiii lui Kim Kardashian (3) jpg
Copiii lui Kim Kardashian (6) jpg
Copiii lui Kim Kardashian (5) jpg
Copiii lui Kim Kardashian (9) jpg
Copiii lui Kim Kardashian (8) jpg
Copiii lui Kim Kardashian (7) jpg
Copiii lui Kim Kardashian jpg
Copiii lui Kim Kardashian (4) jpg
Copiii lui Kim Kardashian (2) jpg

Kim Kardashian i-a făcut o adevărată declarație pe contul său de socializare: ”La mulți ani, scumpul meu Psalm! Zâmbetul tău luminează o întreagă încăpere, iar chicotele și râsul tău sunt adorabile. Ești băiatul meu pe viață! Te iubesc atât de mult!”.

Pe lângă prieteni, alături i-au fost micuțului fratele Saint (6 ani) și surorile North (8 ani) și Chicago (4 ani).

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014 și au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri celebre. Mariajul însă s-a destrămat, iar divorțul s-a pronunțat în 2022. În timp ce Kanye încă mai caută partenera ideală, Kim pare că și-a găsit jumătatea, cel puțin pentru o perioadă. Ea are de 7 luni o relație cu tinerelul Pete Davidson.Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg