Copilul transgender al lui Elon Musk anunță că vrea să fie femeie, să scape de legăturile cu tatăl său și de numele de familie

21 iunie, 2022
Elon Musk (3) jpg

Unul din copiii lui Elon Musk vrea să taie toate legăturile cu tatăl biologic. Renunță inclusiv la celebrul nume.

Un transgender simte suferință acută din cauza unei nepotriviri între identitatea de gen și sexul atribuit la naștere. Practic, nu se identifică cu sexul cu care s-a născut. Iar cazurile sunt din ce în ce mai numeroase. Inclusiv fiul de 18 ani al celui mai bogat om de pe planetă.

Xavier Musk, copilul adult acum al lui Elon Musk, a depus o cerere de schimbare a numelui, în conformitate cu noua ei identitate de gen și pentru că „nu mai locuiesc cu el și nu mai doresc să fiu legată de tatăl meu biologic în niciun fel sau formă, din niciun motiv”.

Petiția este atât pentru schimbarea numelui, cât și pentru un nou certificat de naștere, care să reflecte noua ei identitate de gen. Și a fost depusă la Judecătoria din Los Angeles, în Santa Monica, din aprilie. Însă abia acum informația s-a scurs în presă.

Xavier jpg

Fostul Xavier Alexander Musk, care a împlinit recent 18 ani, vârsta consimțământului în California, a cerut instanței să-i aprobe schimbarea numelui și noua identitate de gen. Noul nume va fi Vivian Jenna Wilson, după numele de fată al mamei, Justine Wilson, care a divorțat de Musk în 2008.

Adolescentul este unul dintre cei cinci copii pe care Musk îi împarte cu Justine Wilson, femeia care a divorțat de Musk în 2008. Scriitoarea canadiană a fost măritată cu magnatul timp de 8 ani și împreună au cinci copii, toți născuți prin inseminare artificială: Gemenii Griffin și Xavier, acum în vârstă de 18 ani, și fiii tripleți Kai, Saxon, Damian, în vârstă de 16 ani.

Elon Musk este și tatăl celor doi copii ai excentricei cântărețe Grimes, iar numele lor sunt la fel de speciale ca relația dintre părinții lor: X AE A-XI și Exa Dark Sideræl.

Informația despre fiul care vrea să devină fiică a apărut în presa americană, inclusiv o copie a petiției inițiate de fostul Xavier, viitoarea Vivian. Nu a existat nicio altă explicație pentru ruptura dintre fiica lui Musk și tatăl ei, cea mai bogată persoană din lume.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg