Corina Caragea îşi dezvăluie secretul siluetei zvelte

Sănătate la pahar! Este principiul după care, de ceva timp încoace, vedeta Pro TV reuşeşte să se menţină radioasă, suplă şi plină de energie.

Corina Caragea
Corina Caragea şi secretul ei din fiecare dimineaţă.

Corina Caragea e una dintre cele mai frumoase şi admirate prezenţe din showbizul românesc. Toată lumea se întreabă care e secretul siluetei ei subţiri şi al prospeţimii tenului. Ei bine, se pare că misterul… vine la pahar.

„Toate dimineţile mele încep cu un pahar 🙂 Un pahar roşu. Ei bine, mai ales acum iarna, când corpul meu are nevoie mai mult ca oricând de vitamine, eu îi servesc în fiecare dimineaţă o porţie de sănătate la pahar. Şi vreau sa vă împărtăşesc şi vouă acest pont pentru o zi plina de energie“, a scris Corina Caragea pe blogul personal.

Corina-Caragea-pahar
Sănătate la pahar.

Înainte de micul dejun sfânt, peste care nu sar niciodată, orice ar fi, îmi prepar un suc roşu – boost de vitamine. Iată din ce il fac:

-sfeclă roşie
-morcov
-măr
-ghimbir

Organismul este marele câştigător al acestei formule. Toate ingredientele au nenumărate proprietăţi, fiecare e o mână puternică de ajutor în sănătatea noastră, dar eu pariez fără să stau pe gânduri pe sfecla roşie. Cu greu am fost convinsă să o consum, dar nu regret o clipă. E o sursă excelentă de fibre, potasiu, zinc, cupru, fier, acid folic, vitamina B1,B2, C.

Sfecla curaţă sângele şi detoxifică ficatul, curaţă rinichii, stimulează creierul.

Gustul nu este tocmai prietenos, dar amestecat cu morcov şi măr, iese ceva bun 🙂 Îl beau cu ceva timp înainte de micul dejun şi neapărat proaspăt preparat“, explică ea.

Corina-Caragea
Aşa arată cocktailul vitaminizant al Corinei Caragea.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA