Corina Caragea, vacanță de vis în Spania. Ce a dezamăgit-o pe vedetă

15 iunie, 2022
corina15 jpg

Corina Caragea a petrecut o vacanță de vis în Spania. Vedeta a fost nevoită să rămână chiar o zi în plus în Valencia pentru că a pierdut avionul.

“Am pierdut avionul spre casă. Am greșit aeroportul. Tot răul spre bine. Și așa îmi părea rău că am stat doar două zile în Valencia. Așadar, văd partea buna - nu că am pierdut banii, dar că am mai câștigat o zi în acest oraș”, spune Corina Caragea.

corina16 jpg

Vedeta crede că după pandemie prețurile au crescut, dar calitatea serviciilor a scăzut.

“Călătoriile sunt mai scumpe. Toate costurile au crescut cam cu 30%. Se simte la biletele de avion, la cazare, la mancare, transport, sezlong, un suc, bilete la obiective turistice. Dar și numarul turiștilor a crescut. Sau asa pare. Cozi în aeroport, cozi la fiecare poartă de îmbarcare, cozi în magazine, aglomerație la Oceanografic, loc la restaurant prinzi dacă rezervi din timp, taxiurile trebuie să le vânezi, la fel o cursă neanulată pe aplicații de ride sharing. Ce mi se pare că a scăzut? Calitatea serviciilor, invers proportional cu dorința turiștilor de a călători după doi ani de restricții și incertitudine”.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg