Corina Chiriac, despre alegerile în iubire și lupta cu singurătatea: "Câțiva ani a fost greu"

16 iunie, 2022
stanga
dreapta
corina83 webp
corina90 jpg
corina51 jpg
corina50 jpg

Virgil Anastasiu a fost singurul bărbat cu care Corina Chiriac a ajuns în fața altarului. După divorțul de el, care s-a produs atunci când avea 42 de ani, artista a ales singurătatea.

„Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv. Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, a declarat artsita în podcastul lui Damian Drăghici.

corina51 jpg

Solista recunoaște că a avut momente când i-a fost greu.

„Vreo câțiva ani a fost greu. Tata a plecat în '94 dincolo. Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme. A fost o perioadă lungă. În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat credința”, a mai spus Corina Chiriac.

corina50 jpg

 A încercat să nu păstreze în viața ei lucrurile sau persoanele care nu îi erau destinate. A ales cariera, și acolo a dat totul.

 „Părinții mei credeau că voi fi o mare violonistă. Am crezut că voi fi o mare actriță, dar am ajuns cântăreață. S-ar putea să nu fi întâlnit un suflet pereche. Am călătorit mult, am avut mulți colegi, nu se punea problema de relații de durată. Am ales întotdeauna cariera. M-am gândit că o mare iubire se poate transforma după șase luni într-o corvoadă. Viața e o suită de alegeri. Am căutat iubirea toată viața, nu mă refer aici la iubirea senzuala, ci la cea sufletească”, povestea Corina.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg