Corina Dănilă a revenit în teatru

11 martie, 2016
Corina Danila jpeg

S-a zvonit că a dat televiziunea pe actorie, dar nu, încă n-a renunţat la TVR. Iată unde poate fi văzută acum.

Corina Dănilă rămâne la TVR 2.

Din toamna lui 2014, Corina Dănilă a revenit ca prezentatoare TV, cu emisiunea „Ieri-Azi-Mâine“ de la TVR 2. După două sezoane, producţia a fost sistată după Anul Nou, însă va reintra în grilă din 14 martie la acelaşi post, de luni până vineri, de la ora 16.00.

image

Şi, pentru că a avut această pauză de respiro, Corina Dănilă a acceptat provocarea de-a reveni în teatru, mai cu seamă că aceasta este profesia eu de bază.

Aşa se face că spectatorii o pot vedea, de la începutul acestui an, în distribuţia piesei „Un altfel de cabaret”, alături de Ozana Barabancea şi Adrian Temişan, un spectacol de succes în regia Ancăi Sigartău şi pus în scenă la Palatul Copiilor, cu care trupa a plecat şi în turneu prin ţară.

"Un altfel de cabaret", la Palatul Copiilor.

Totodată, recent, Corina Dănilă a anunţat că e implicată şi într-un alt protect artistic, piesa „O căsnicie liniştită”, a cărei avanpremieră va fi pe 12 martie.

image

Revenirea ei în actorie poate fi de bun augur, de vreme ce fanii săi provin din rândul telespectatorilor care i-au apreciat prestaţia actoricească din telenovela românească „Numai iubirea“, produsă de Media Pro şi postul Acasă TV, unde a jucat alături de regretatul actor Iurie Darie.

image image

Totodată, Corina Dănilă a întâmpinat şi unele greutăţi financiare, cauzate de un credit imobiliar pe care nu l-a mai putut plăti şi în urma căruia şi-a pierdut vila din Chiajna. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care a cerut clemenţă celor din TVR să nu o pună pe lista disponibilizaţilor – ea susţinând că este şi părinte singur, având-o în grijă pe fetiţa sa şi a lui Norris Măgeanu, Rianna (12).

Corina Dănilă şi fiica sa, Rianna.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg