Corina revoluţionează cu primul clip #NoMakeUp

12 aprilie, 2017
corina fernando 2 jpeg
image

Corina lansează piesa verii, “Fernando”, creată în studioul DeMoga, iar clipul reprezintă o premieră pentru industria muzicală românească. Corina apare în majoritatea cadrelor fără machiaj, iar clipul e lucrat fără a interveni deloc prin filtre sau măşti de post-producţie pe faţă sau pe corp.

“Activez într-o industrie în care ni se spune mereu ce şi cum să facem, în care simţim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri subţiri şi sexy, mesaje fără consistenţă. Uităm de multe ori că superbele fete care ne urmăresc şi se compară cu noi nu ştiu că pentru imaginea “fără cusur” impusă de modele false şi prea perfecte, lucrează artişti talentaţi de makeup, de imagine sau că se folosesc filtre de post-producţie… Aşa am ajuns să minţim. Frumuseţea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos, toate însoţite de curajul de a fi tu însăţi”, spune Corina.

Corina mărturiseşte că fiecare clip din cariera ei de până acum a fost atent lucrat la capitolul imagine.

“Vă spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecărui cadru împreună cu artistul vizual şi puneam “măşti”- nişte filtre de montaj, care anulează orice rid fin, ascund orice por şi imperfecţiune. M-am decis că nu mai vreau asta. Nu mai vreau cadre care să alungească silueta, nu vreau să par mai slabă, mai înaltă, diferită de cum sunt cu-adevărat. Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca “obiecte”, dar vremurile s-au schimbat. Ţine doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi cuminţi, drăgălaşe, soţii supuse şi tot timpul ascunse după false reţete ale feminităţii”, adaugă artista.

Noul clip al Corinei este unul de imagine, cu stylingul semnat chiar de artista însăşi (pentru întreaga echipă), un manifesto de “empowerment”, care pune sub semnul întrebării clişeele despre feminitate şi pune accent pe frumuseţe şi unicitate. În plus, Corina militează pentru explorarea sexualităţii fără tabu-uri şi lansează mişcarea #QueerRomânia.Recente pe Ok! Magazine

3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg
carte1 jpg
gradi jpg