Cornel de la Vunk, mărturisiri sincere după divorț: "Suntem atenți la câte grame se depun pe corp , dar nu suntem atenți la dramele care se depun în sufletele noastre"

22 septembrie, 2022
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg

După divorț, Cornel de la Vunk cântă despre fuga de iubire. Artistul are convingerea că oamenii pun mai mult preț pe felul în care arată decât pe dramele pe care le poartă ăn suflet.

"Felicitări, ai reușit!" este inspirată de refuzul multor persoane de a recunoaște sau a accepta că iubesc, din teama de a nu suferi, de a nu se simți vulnerabile. “E ceva ce, la un moment dat, am trăit și eu, iar ulterior am început să observ asta la din ce în ce mai mulți oameni”, spune Cornel Ilie.

Piesa este și un mesaj ironic de felicitare, adresat celor care fug de propriile sentimente, de oamenii care simt că îi pot face fericiți.

“Cred că mulți dintre noi ajungem să vorbim mai mult cu noi înșine despre relația în care suntem decât cu persoana din fața noastră. Dialogurile din mintea noastră sigur sunt mai sincere și mai directe decât cele pe care le amânăm adesea, cele care contează cu adevărat, pentru că pot vindeca, repara, construi, cele cu cealaltă persoană, langă care stăm și care ne face să simțim aceste emoții. Nu știu de ce se ajunge la asta, poate pentru că experiențele anterioare ne-au arătat că nu foarte mulți oameni știu să asculte și atunci ne închidem tot mai mult în mintea noastră”, mărturisește Cornel.

Clipul piesei reliefează și acest aspect și reprezintă totodată o sugestie, un îndemn timid de a ne exprima sentimentele, de a vorbi cu cei din viața noastră sau cu cei ce ne pot asculta, iar asta pentru a putea elibera presiunea vorbelor nespuse.

Actrița Olimpia Melinte este protagonista noii povești Vunk, de care o leagă amintiri frumoase încă din perioada liceului. Colaborarea a fost una extrem de frumoasă, iar Olimpia a redat perfect în clip mesajul piesei. “Sunt convins că multe persoane se vor regăsi în rolul ei atunci când se așează pe scaunul sau pe canapeaua pe care încep să vorbească despre ceea ce simt”, spune Cornel despre rolul actriței. 

“Am descoperit trupa Vunk prin liceu, când am făcut o obsesie pentru piesa <<Lângă inima mea vine inima ta>>. A fost serioasă această pasiune, pentru că la examenul de mișcare scenică a fost coloană sonoră. Deci aș putea spune că atunci am jucat pentru prima dată într-un videoclip al lor. Unul mai rudimentar și ceva mai dramatic, dar am primit nota maximă. acum nu știu dacă eu sau băieții, dar cert este că i-am cucerit pe profi”, își amintește Olimpia.

În ceea ce privește piesa, actrița spune: “Este foarte dinamică, efervescentă și în același timp haioasă. Cornel este un psiholog excelent”.

Piesa "Felicitări, ai reușit!" are un mesaj profund și este un îndemn către reflexie, de a acorda o mai mare atenție sufletului și gândurilor care ne macină, ce pot avea un impact real asupra sănătății și modului în care percepem anumite situații.

"Dacă am fi la fel de atenți cu sufletul nostru așa cum suntem cu trupul nostru, atunci poate că am fi mai liniștiți și am găsi mai ușor momentele de fericire reală. Suntem foarte atenți la câte grame se depun pe corp și unde nu se văd bine, dar nu suntem atenți la câte drame se depun în sufletele și în mintea noastră, pentru că avem impresia că nu se văd cu ochiul liber. Dar se simt și, de cele mai multe ori, îi afectează și pe cei din viață noastră sau cei cu care începem alte relații”, completează Cornel.Recente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Margrethe a Danemarcei jpg