Cornel Ilie va lansa o carte

21 iulie, 2015
cornelilie jpeg

“UNU este suma celor care cred că mereu o poţi lua de la început cu tine însuţi, că te poţi adapta la o versiune proprie mai bună, mai împăcată sufleteşte. Este un personaj oglindă, care te pune faţă în faţă cu tine şi te ajută să îţi vezi mai uşor potenţialul. UNU nu are acelaşi chip niciodată, nici măcar nu are vârsta. UNU este un univers nou, accesibil în orice clipă, în orice centimetru din lumea asta, un univers paralel care abia aşteaptă să fie descoperit sau reinventat. UNU vrea să scoată la lumina sufletul fiecăruia dintre noi. Întrebarea lui Unu este una scurtă, dar cu răspunsuri lungi - Cât de departe mergi pentru a ajunge la tine?”, explică liderul trupei VUNK.

Cornel Ilie mărturiseşte ca ideea de a scrie l-a tentat de mai mult timp, că aceasta nu este prima sa povestire aşternută pe hârtie şi spera ca la un moment dat scrierile sale se vor strânge într-o carte: “Mi-am dat seama că textele, versurile unor melodii sunt foarte limitate ca desfăşurare, ca durată de exprimare. Fără să-mi propun, am ajuns să scriu nişte poveştiri de ficţiune, mai întâi în engleză şi apoi în română, că să mă antrenez, să văd dacă-mi pot dezvolta imaginaţia şi ideile şi sub forma prozei. Ca şi în muzică, prefer drumurile lungi făcute cu paşi mici. Nu vreau să scriu pentru a mă afirma, ci pentru a mă exprima, aşa că în mod sigur voi scrie mereu”, spune artistul.

Liderul trupei VUNK recunoaşte că nu are nevoie de niciun ritual special atunci când se aşează la masa de scris: “Nu sunt scriitor, dar sunt un povestitor şi atunci singurul ritual de care am nevoie este să-mi permit să visez mereu cu ochii deschişi la fel de mult”.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg