Cosmin Seleși, despre motivele care l-au făcut să plece de la Te cunosc de undeva: "Nu totul se rezumă la bani"

25 mai, 2022
cosmin9 jpg

A renunțat la un proiect de suflet fără nicio urmă de regret. A prezentat nouă ani show-ul Te cunosc de undeva alături de Alina Pușcaș, până într-o zi când a spus “Stop!”

Cosmin Seleși spune acum care au fost motivele ce l-au făcut să ia această decizie, una surprinzătoare pentru mulți.

„Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit,  îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. A fost o experiență foarte frumoasă. Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat  cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine”, a spus el în podcastul lui Cătălin Măruță.

Seleși nu a plecat la o altă televiziune, ci pentru că simțea nevoia unei alte provocări.

„Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, eu am vrut să mai renunț o dată. Am zis gata acum, stop. Gata, nu mai vreau! Stop, până aici. Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate nici de-aia nu am renunțat atunci, începuse pandemia, era debandadă peste tot. Producătorul de atunci și cu regizorul au venit și mi-au zis că nu am cum să plec. Ei au plecat de la Antena 1, sunt la Pro TV. L-au dat afară? Nu i-au ajuns banii? S-a certat cu nu știu care? Toate acestea au apărut. Nu, eu am spus Stop, nu mai vreau. Nu e ușor să renunți, mi-a fost teamă, recunosc. Dar îmi e bine. Îmi e dor de televiziune, să fac un format, dar momentan îmi e bine. Recunosc că am avut propuneri și de la Pro TV, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permis să spun DA sau NU. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme”, a mai spus Cosmin.



Recente pe Ok! Magazine

Qrevo MaxV JPG
Steve Aoki jpg
okmagazine ro png
Transilvanian Ninja JPG
casa de vanzare 2245365837 jpg
chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg