Cosmin Seleși, zile de răsfăț în Grecia. Cum a petrecut fostul prezentator de la Te cunosc de undeva

31 mai, 2022
cosmin16 jpg

E liber de contract și pus pe distracție! Cosmin Seleși s-a bucurat de câteva zile de vis în Grecia. Fostul prezentator de la Antena 1 se declară fascinat de mirajul acelor locuri.

“Am petrecut câteva zile în Skiathos, o insulă superbă cu plaje liniștite și taverne cu oameni frumoși. Am fost într-o excursie în jurul insulei de la care nu aveam mari așteptări, dar sincer vă spun că a meritat din plin! Sunt multe lucruri de făcut în Skiathos, excursii cu barca sau cu mașina, locuri pline de liniște sau locuri pline de oameni care se bucură de vacanță!

Pentru o vacanță de neuitat, recomand "Umbra Muntelui Athos" , Skia = umbră /Athos= Muntele Athos", povestește Cosmin.

cosmin188 jpg

Seleși a recunoscut, de curând, de ce a plecat de la Te cunosc de undeva. El nu a renunțat la faimosul proiect pentru o altă televiziune, ci pentru că simțea nevoia unei alte provocări.

„Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, eu am vrut să mai renunț o dată. Am zis gata acum, stop. Gata, nu mai vreau! Stop, până aici. Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate nici de-aia nu am renunțat atunci, începuse pandemia, era debandadă peste tot. Producătorul de atunci și cu regizorul au venit și mi-au zis că nu am cum să plec. Ei au plecat de la Antena 1, sunt la Pro TV. L-au dat afară? Nu i-au ajuns banii? S-a certat cu nu știu care? Toate acestea au apărut. Nu, eu am spus Stop, nu mai vreau. Nu e ușor să renunți, mi-a fost teamă, recunosc. Dar îmi e bine. Îmi e dor de televiziune, să fac un format, dar momentan îmi e bine. Recunosc că am avut propuneri și de la Pro TV, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permis să spun DA sau NU. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme”, a spus Cosmin.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp