Costin Sforaru părăseşte competiţia „Dansez pentru tine“

19 aprilie, 2011
costin sforaru si madalina 7 resize jpeg

Din motive medicale, protagonistul serialului „Moştenirea“ va ieşi din competiţia de dans de la Pro TV, urmând ca partenera lui să continue concursul alături de un alt partener.

Din motive medicale, protagonistul serialului „Moştenierea“ va ieşi din competiţia de dans de la Pro TV, urmând ca partenera lui să continue concursul alături de un alt partener. După ce pe tot parcursul ediţiei de vineri, în afară de momentele în care a fost pe scenă, a stat întins, a luat calmante şi a fost îngrijit de personalul medical al echipei, Costin a avut parte şi de-o accidentare în timpul dansului ucrainean. La o zi dupa incident, Costin a fost la mai mulţi medici care i-au recomandat să se oprească din concurs. Cu întinderi musculare puternice la muschii tibiei şi la gambă si cu dureri insuportabile, Costin ar risca să facă o ruptură musculară oricând, la antrenamente sau în direct, în timpul emisiunii.

image

În aceste condiţii, Costin s-a consultat cu echipa şi a decis să se retragă din competiţie. „Indiferent câtă ambiţie şi dorinţă am în continuare, nu mai pot executa majoritatea paşilor de dans. Puteam să-mi asum riscul de-a face o ruptură musculară în urma suprasolicitării, neţinând cont de recomandarea doctorului de-a face repaus, dar nu puteam să-mi asum riscul ca Mădălina să piardă „Duelul“ din cauza neputinţei mele fizice. Puteam să îndur durerea fizică şi să trec peste ea, dar cu siguranţă n-aş fi putut să trăiesc cu gândul că i-am distrus Mădălinei şansa de a-şi împlini visul“, a declarat cu tristeţe Costin.

Partenera sa, Mădălina, va merge mai departe în concurs alături de Liviu Vârciu, fost concurent în sezonul al optulea al emisiunii de la Pro TV. Din păcate, situaţia Mădălinei în concurs nu este una simplă, ea fiind condamnată la primul duel al sezonului, alături de perechea formată de Lavinia şi Decebal.

image

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg