Courteney Cox, trădată de prietenii săi? Doar colegele din Friends au susținut-o pe Aleea Celebrităților

1 martie, 2023
Courtney Cox a primit o stea pe Walk of Fame, Profimedia (1) jpg

Courteney Cox a primit o stea pe Aleea Celebrităților, însă la ceremonie nu i-au fost alături decât două prietene din marea gașcă ”Friends”.

Se pare că bărbații din celebrul show s-au extras de la sărbătoarea actriței. Courteney Cox, 58 de ani, a fost omagiată luni cu o stea pe Aleea Celebrităților, pentru rolul Monica Geller din ”Friends”. Marea bucurie a fost împărțită cu cele mai bune prietene ale sale din serial, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow. Bărbații care făceau furori cu rolurile lor în show-ul de comedie s-au lăsat așteptați. Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer au fost marii absenți de la ceremonia lui Courteney Cox.

Cele trei doamne, în schimb, s-au întrecut în amabilități și declarații. Actrițele Courteney Cox, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow s-au lăudat cu prietenia lor solidă de peste 30 de ani, menționând public că ele sunt ”ca surorile”.

Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au ținut un discurs emoționant în timpul ceremoniei, în care și-au mărturisit dragostea pentru Courteney Cox. „Suntem foarte onorate să fim aici astăzi pentru tine ca foste colege, prietene și familia ta, surorile tale. Și asta s-a întâmplat pentru că ne știm de foarte mult timp”, a spus Aniston. „Așa este de când ne-am cunoscut, în urmă cu 30 de ani”, a adăugat Kudrow. „Nu, nu în urmă cu 30 de ani. Este o greșeală”, a glumit apoi Jennifer. „Să fii prieten cu Courteney înseamnă să fii familia lui Courteney. Este responsabilă pentru asta. Încă din momentul în care ne-am cunoscut, a fost imediat caldă, iubitoare, interesată să știe totul despre tine”, și-a continuat discursul Jennifer Aniston. „Courteney, vrem doar să îți spunem că suntem foarte foarte mândre că te cunoaștem. Ești definiția unui om frumos, talentat, bun și decent. Și îți mulțumim că ne îmbogățești viețile”, a mai spus Lisa Kudrow.

„Și ca fani, vrem să îți mulțumim că ne faci să râdem. Văzându-te pe ecran, dar și în viața de zi cu zi, ești una dintre cele mai amuzante persoane de pe planetă. Nimic nu mă face mai fericită decât o glumă de-a lui Courteney. Îți mulțumesc că ne îmbogățești viețile cu munca ta. Suntem foarte mândre de tine, te iubim”, a concluzionat Jennifer Aniston.

Doamnele s-au îmbrățișat și au fost atât de emoționate. Desigur, anii au trecut, însă seamănă încă atât de bine cu personajele care le-au adus celebritatea: Monica, Pheobe și Rachel.

„Sunt prietene minunate și sunt familia mea, așadar m-am simțit confortabil. Sunt surorile mele”, a declarat Courteney Cox pentru publicația PEOPLE după ce a auzit discursurile celor două actrițe. De asemenea, aceasta a ținut și să le mulțumească pentru sprijinul pe care i l-au oferit de-a lungul timpului.

„Vă iubesc atât de mult și este atât de drăguț că ați venit și m-ați susținut, așa cum o faceți atât de des în privat”, a mai spus Courteney Cox.

Cea mai recentă întrunire publică a distribuției din ”Friends” a avut loc în 2021. Cei 6 prieteni s-au reunit la 17 ani de la terminarea filmărilor, pentru a face o ediție specială, o continuare a serialului pentru HBO Max.

13 friends jpg jpeg

Pentru a prefaţa acest eveniment, starurile Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer şi Matthew Perry s-au reunit şi pe coperta revistei People, acolo unde au vorbit despre filmările pentru specialul Friends, unul care a readus la viaţă un show difuzat timp de zece ani pe postul NBC.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg