Cove și Diana Bart prezintă o nouă emisiune la Prima TV. Când debutează?

24 noiembrie, 2022
diana si cove jpg

Gabriel Coveșeanu (Cove) și Diana Bart prezintă Primii câștigă. Emisiunea-concurs va fi difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 19.15, din 5 decembrie.

Pentru a-și adjudeca premiul cel mare, telespectatorii trebuie să descarce gratuit aplicația Primii câștigă din Apple Store și Google Play și să urmărească Prima TV. Ei vor răspunde la 10 întrebări de cultură generală care vor apărea doar pe micul ecran. Fiecare întrebare va avea patru variante de răspuns, dintre care una singură este corectă.  

Participanți vor avea la dispoziție 10 secunde de la momentul afișării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul este apoi transmis de către telespectatori de pe device-ul utilizat.   “Ne bucurăm să intrăm în casele telespectatorilor noștri fix în Ajun de Moș Nicolae. Aducem în dar premii în bani pentru cei care sunt rapizi și știu să răspundă corect. Câștigători vor fi primii cinci participanți care răspund cel mai rapid la ultima întrebare si au răspuns corect la toate cele 10 întrebări.  Toți concurenții pot juca până la finalul concursului, când vor afla dacă au fost sau nu eliminați pe parcurs și care sunt răspunsurile corecte la toate întrebările”, explică Cove.

Emisiunea are la bază un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care dețin un smartphone sau o tabletă. “Nu este un concurs cu casting. Important e să ai cultură generală și rapiditate. Noi am jucat jocul la probe și pot să vă spun că întrebările sunt interesante. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați gratuit aplicația “Primii câștigă” din magazinele App Store și Google Play și veți fi la un click distanță de premii. Și, evident, să ne urmăriți la Prima TV”, spune Diana Bart.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG