Cream, regina de┼čertului

29 iulie, 2010
image2 jpeg

C├ónt─ârea┼úa a petrecut o zi ├«ntreag─â ├«n soarele torid, pentru a filma scenele ce-au fost incluse pe materialul video realizat pentru cel mai nou single al ei, ÔÇ×CrazyÔÇť. Videoclipul a fost regizat de Andrea Giacomini, filmat

Claudia Pavel, alias Cream, tocmai a terminat film─ârile pentru videoclipul piesa ÔÇ×CrazyÔÇť, realizate peste Ocean, ├«n Los Angeles.

C├ónt─ârea┼úa a petrecut o zi ├«ntreag─â ├«n soarele torid, pentru a filma scenele ce-au fost incluse pe materialul video realizat pentru cel mai nou single al ei, ÔÇ×CrazyÔÇť. Claudia a ├«ndurat cu greu temperatura ridicat─â: ÔÇ×A fost ├«ngrozitor de cald. Am avut noroc cu echipa american─â cu care am lucrat. Experien┼úa ┼či profesionalismul ├«┼či spun cu adev─ârat cuv├óntul ├«n condi┼úii nu tocmai confortabileÔÇť. Videoclipul a fost regizat de Andrea Giacomini, filmat ├«ntr-un de┼čert dintre Las Vegas ┼či Los Angeles, de David Classen (cel care a realizat ┼či clipul ÔÇ×Oops, I did it againÔÇť pentru Britney Spears) ┼či produs de Christian Heuer.

image

Artista are ├«n spate o ├«ntreag─â echip─â, pe l├óng─â casa de discuri Cat Music, de produc┼úie ocup├óndu-se Andrei Filip (Kemper Music), ├«n timp ce de partea de management ┼či booking se ocup─â Marius Mate┼č (Premium Management).

Urm─âre┼čte aici noul videoclip ÔÇ×CrazyÔÇť:

Foto: CatMusicRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg