Crime în Imobil - 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua serie lansată pe 8 august, pe Disney+

10 august, 2023

Sezonul 3 din serialul "Crime în Imobil" s-a lansat pe 8 august, pe Disney+.

Mabel, Charles & Oliver Disney  jpg

Primele două episoade din sezonul 3 al serialul Crime în Imobil (Only Murders in The Building), ce a avut premiera pe Disney+, pe 8 august, sunt deja disponibile în platformă. În fiecare săptămână, publicul va putea urmări câte un nou episod din aventura celor trei vecini pasionați de mister și de podcast despre crime adevărate. Iată ce trebuie să știi înainte de a descoperi noile lor experiențe în căutarea criminalului.

Acțiunea din sezoanele anterioare din Crime în Imobil are loc în blocul Arconia din New York, în care unul dintre chiriași este găsit mort. Trei vecini - Charles, Oliver și Mabel - care până atunci aveau puține lucruri în comun, descoperă că împărtășesc aceeași pasiune pentru podcasturi despre crime adevărate și o apetență pentru rezolvarea misterelor. În curând se dovedește că locuitorii din Arconia ascund o mulțime de secrete, iar trio-ul va trebui să se confrunte cu mult mai multe situații limită decât misterioasa crimă.

Al treilea sezon al producției transpune publicul direct pe Broadway, unde Oliver pune în scenă o piesă de teatru, iar succesul său este umbrit de... o nouă crimă: unul dintre actorii principali moare chiar pe scenă. Dar, înainte de a intra în culisele acțiunii pline de mister, merită să aflăm mai multe despre crimele din imobil.

1. În rolurile principale...

Fanii umorului clasic au fost, cu siguranță, bucuroși să-i vadă pe Steve Martin și pe Martin Short ca actori principali în acest serial. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată pe un platou de filmare în 1986, iar de atunci au creat împreună multe producții pline de umor, relația lor de lungă durată traducându-se într-o chimie actoricească grozavă. Aceasta poate fi descoperită pe tot parcursul serialului Crime în Imobil și în interacțiunea dintre personajele celor doi, Charles și Oliver. Atunci când vine vorba despre rolurile principale, nu o putem rata nici pe Selena Gomez, ce dă viață personajului Mabel Mora, la rândul ei o tipă misterioasă. Ca reprezentantă a tinerei generații, a cărei carieră a înflorit datorită producțiilor originale Disney Channel, Selena face un rol impecabil în Crime în Imobil, surprinzând în mod plăcut criticii de specialitate. Notorietatea ei a iscat și câteva probleme minore pe străzile orașului, mai exact în proximitatea platourilor de filmare, unde fanii s-au înghesuit pentru a-și surprinde idolul.

1. Iar invitatul special este...

Pe lângă membri clasici ai distribuției, serialul surprinde privitorul cu apariții ale mai multor staruri consacrate în roluri de tip cameo. De exemplu, celebrul Sting, care, în primul sezon, locuiește într-un apartament din Arconia. Cântărețul nu este doar un rezident al clădirii, ci devine, la un moment dat, chiar suspect în cazul uciderii lui Tim Kono. În cel de-al doilea sezon, apartamentul său este preluat de celebra actriță și artistă americană de stand-up, Amy Schumer, iar în al treilea sezon, actori cunoscuți de pe covorul roșu, precum Meryl Streep și Paul Rudd își fac apariția în distribuție.

2. Misterioasa Arconia

Clădirea de apartamente în care locuiesc personajele principale din Crime în imobil este un personaj în sine. Arconia nu este doar locul unde se desfășoară evenimentele, ci și obiectul amintirilor lui Charles, Oliver și Mabel, care ascunde multe secrete în pereții ei. După cum se dovedește - moartea lui Tim Kono nu este prima (și, desigur, nici ultima!) crimă comisă în acest imobil. Fanii producției vor fi cu siguranță surprinși să afle că fațada clădirii Arconia imită un edificiu din Manhattan, New York, iar interioarele sunt studiouri create de scenografi.

3. Un serial... ca un podcast

Podcasturile de tipul true crime au câștigat o popularitate uriașă în ultimii ani. Nu e de mirare că și creatorii acestui serial au decis să integreze acest fenomen în producția lor, cele trei personaje principale împărtășind pasiunea pentru acest gen de producții. Și sunt atât de fascinați, încât decid să-și înceapă propriul lor podcast despre crime adevărate. La scurt timp de la debutul lor se dovedește faptul că trebuie să concureze cu actualul idol al amatorilor de podcast, Cinda Canning. Rivalitatea dintre ei va lua o turnură violentă în cel de-al doilea sezon al serialului.

4. Aplauze la scenă deschisă

Faptul că acest serial a fost extrem de bine primit de public este evidențiat nu doar de producția de sezoane noi, ci și de faptul că actorii au primit până acum peste 150 de nominalizări la premii, dintre care au reușit să câștige 45, printre care unele de mare notorietate precum: Emmy, Critics Choice Awards sau Globurile de Aur.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.Recente pe Ok! Magazine

UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg