Cristi Brancu îşi lansează cartea

4 noiembrie, 2015
Cristian brancu jpeg

Realizatorul emisiunii „Agentul VIP”, de la Antena Stars, lansează volumul „La graniţa dintre viaţă şi moarte”.

image

După câteva interviuri memorabile cu artişti români celebri, care l-au marcat profund prin prisma faptului că s-au numărat printre ultimele acordate presei, Cristian Brancu a decis să le adune într-un volum special.

„Această carte este nevoia jurnalistului din mine de a povesti momente unice din viaţa unor mari artişti, cu scopul de a ne înţelege pe noi mai bine”, declară Cristi Brancu, autorul cărţii „La graniţa dintre viaţă şi moarte” (Grupul editorial Corint), care se găseşte deja în librării.

Cu doar 48 de ore înainte de momentul în care i s-a oprit inima, Gabriel Cotabiţă şi Cristi Brancu s-au întâlnit pentru că Oana Turcu urma să îi ia ceea ce este până astăzi ultimul interviu al artistului. Impresionat de ceea ce s-a întâmplat, în clipele cruciale în care Gabriel Cotabiţă se lupta pentru viaţa lui, Cristi şi-a amintit întâlnirile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu personalităţi marcante: Ştefan Iordache, Gheorghe Dinică, Adrian Păunescu, Dumitru Rucăreanu, Anca Parghel şi Ernest Maftei.

„Ei au oferit declaraţii extraordinare, care arată modul în care au luptat înainte de a părăsi această lume. Vorbele lor, din cadrul unor interviuri luate pentru Antena Stars, sunt cea mai frumoasă pledoarie pentru viaţă. Am adunat toate aceste poveşti în noua mea carte, care se încheie cu vorbele premonitorii ale lui Gabriel Cotabiţă. Cartea asta este o terapie, iar acest gen de terapie v-o poate explica pe deplin doar Gabriel Cotabiţă, pentru că el a supravieţuit pentru a o povesti“, a mai povestit Cristi Brancu.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg