Cristi Minculescu, a doua oară victima hackerilor, în mai puțin de un an de zile! Ce a pățit artistul

18 ianuarie, 2024

Lui Cristi Minculescu i s-a furat din nou contul de Facebook! Legenda rock este a doua oara victima hackerilor, în mai puțin de un an de zile. Ce frustrant.

CRISTI MINCULESCU   IRIS jpg

La aproape un an de zile de la preluarea de către un hacker a paginii de Facebook a artistului, Cristi Minculescu se confruntă din nou cu aceeași problemă, semn că rețelele de socializare ale regelui rock-ului românesc sunt extrem de râvnite, iar acesta stârnește pasiuni și vendete puternice.

CRISTI MINCULESCU jpg

“Este foarte grav ceea ce se întâmplă! Faptul că acest fenomen al furtului on-line ia amploare, foarte mulți oameni cad în capcană și ajung să li se fure date personale sau bani. În ceea ce mă privește...ei bine, știți vorba aia, nu mor caii când vor câinii! Noi avem fani inteligenți care au înțeles care este situația contului meu de Facebook și că, momentan, vom putea comunica pe pagina formației IRIS – Cristi Minculescu, Valter&Boro, dar și pe Instagram. ”, a declarat Cristi Minculescu.

Fenomenul furtului de identități și date personale a căpătat o foarte mare amploare în ultimii ani și tot mai multe vedete se confruntă cu această problemă.

“Mi se pare extrem de îngrijorător faptul că, încă, sunt multe persoane cărora le explicăm faptul că pagina mea de Facebook a fost preluată abuziv de către cineva necunoscut și, totuși, nu înțeleg, ceea ce arată că, din păcate, oamenii pot fi induși în eroare extrem de ușor.", a completat artistul.

Iris - Cristi Minculescu, Valter& Boro, se pregătesc intens pentru concertul de la Sala Palatului, care va avea loc pe data de 9 Martie, anul acesta, un super eveniment cu surprize și invitați de seamă.

De asemenea, cei trei pregătesc piese noi și au programate concerte în toată țara, până la sfârșitul anului, așa cum precizează liderul formației: “Echipa noastră se ocupă , în aceste momente, să rezolve cât mai repede povestea cu pagina de Facebook, dar nici nu facem o dramă din asta, pentru că avem foarte multă altă treabă. E început de ianuarie și deja avem vreo 40 de concerte confirmate, dar și în curs de confirmare. Norocul nostru față de alți artiști este că nu suntem un produs al rețelelor de socializare. Le folosim și ne ajută în comunicare, sunt amuzante și actuale, dar noi umplem sălile și cu ele, și fără...în OFFLINE.”



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg