Cristi Pascu îți spune ce nuanțe de blond se poartă iarna aceasta

Cea mai purtată culoare de păr are parte de o revitalizare în acest sezon rece. Iată care sunt recomandările hairstylistului.

Cristi Pascu Hairstylist

În sezonul rece, atunci când pielea îşi recapătă pigmentul natural, hairstylistul Cristi Pascu le recomandă doamnelor şi domnişoarelor care preferă blondul noi nuanţe la modă. Cum pielea albă şi o culoare deschisă la păr nu formează cea mai reuşită combinaţie, hairstylistul recomandă nuanţele “dark blonde” pentru un look cool şi la zero grade.

Blond cu rădăcini închise
“Moda această a fost lansată de Sarah Jessica Parker odată cu serialul „Sex and the City”, iar, la vremea respectiva, a ajuns chiar să scandalizeze lumea. Acum, acest stil este foarte căutat, în special în sezonul rece. Este foarte uşor de întreţinut, dă contur feţei şi îţi permite să jonglezi foarte uşor cu nuanţele de blond. Poţi să obţii acest look doar din şuviţe, nevopsind rădăcina, însă poţi totodată să schimbi culoarea rădăcinii şi să optezi pentru contrast cromatic. Giselle Bundchen, Jennifer Aniston şi Jennifer Lopez sunt doar câteva vedete care trec la această coafură pe timp de iarnă”, declara Cristi Pascu.

blond cu radacini inchise
Gisele Bundchen

 

Loading...