Cristian Onețiu, investitor la Imperiul Leilor: „Cum mi-am schimbat viața în 4 zile”

2 februarie, 2024

Cristian Onețiu intră în arena literară cu un proiect special. Descoperă cum îți poți schimba viața în doar 4 zile!

Cristian Onețiu, antreprenor cunoscut publicului larg în calitate de investitor la emisiunea „Imperiul leilor”, Andy Szekely, antreprenor, arhitect în educație și leadership training, și Simona Macovei, scenaristă cunoscută pentru seriale precum „Pariu cu viața”, „Aniela” și „Regina”, au lansat împreună un proiect unic pe piața de carte din România, un ghid de transformare personală ascuns într-un roman atractiv menit să inspire cititorii români să acționeze.

cristian onetiu imperiul leilor jpg

„Cum mi-am schimbat viața în 4 zile” este o poveste care te ajută să-ți schimbi povestea

Cartea se adresează tuturor celor interesați de dezvoltare personală și profesională, indiferent de vârsta și industria în care activează. Astfel, nu este deloc surprinzător că evenimentul de lansare de la librăria Diverta Lipscani a adus împreună peste 200 de persoane cu experiențe și expertize diferite, de la antreprenori și jurnaliști, la secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană, sosit direct de la aeroport.

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, autorii Bookzone au răspuns la întrebări, au semnat autografe și au făcut fotografii cu spectatorii. 

„Viața nu prea ține cont de cât de pregătiți suntem noi pentru o schimbare, ea pur și simplu ne provoacă să facem un salt. Noua mea carte, Cum mi-am schimbat viața în patru zile, a fost și pentru mine un astfel de salt în gol, la capătul căruia nu știam ce mă așteaptă. Dar, cu ajutorul Simonei și a lui Andy, am reușit să ajung coautor al unei povești minunate, în centrul căreia se află termeni ca importanța schimbării mentalității sau trecerea de la un mindset fix la SHIFTSET” a declarat Cristian Onețiu.

Cartea este disponibilă pentru comandă pe Bookzone.ro.Recente pe Ok! Magazine

James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg
porti protectie copii jpg
Canotorii români4 jpg
okmagazine ro (1) jpg