Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se vor muta în cea mai scumpă casă din Portugalia

14 noiembrie, 2022

Starul echipei Manchester United și-a trecut în ”portofoliu”, la finalul lunii trecute, o nouă proprietate exclusivistă.

cristiano ronaldo cu georgina jpeg

La cei 37 de ani ai săi, Cristiano Ronaldo nu e doar unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său, Lionel Messi, ci şi cel mai bogat sportiv. Încă de acum un an, averea sa a trecut pragul miliardului de euro, iar preferinţele şi pretenţiile sale au crescut în raport cu veniturile sale uluitoare.

După ce şi-a achiziţionat cea mai scumpă și cea mai puternică "hyper-mașină" din lume - un Bugatti La Voiture Noire pentru care a plătit 16,7 milioane de euro - , în urmă cu două săptămâni a făcut o nouă achiziție extravagantă: o casă din localitatea portugheză Quinta da Marinha, la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona, unde el şi partenera sa, Georgina Rodriguez, vor locui după retragere.

Vila și împrejurimile sunt cu adevărat spectaculoase și impozante, dar costurile sunt pe măsură: 21 de milioane de euro pentru achiziții și îmbunătățiri, ceea ce o face să fie ”cea mai scumpă casă din Portugalia”, potrivit presei internaţionale.

Proprietatea are în total peste 3.000 de metri pătrați, cu o curte de 544 de metri pătrați, dar Ronaldo a dispus deja reamenajarea ei cu un garaj în care să poată fi parcate până la 20 de mașini, cu două piscine - una la interior și alta la exterior - , ocu  sală de forță și un teren de tenis. Lucrările sunt în desfășurare, iar termenul de finalizare este vara anului viitor.

Din ce face avere Cristiano Ronaldo?

În 2009, Ronaldo a fost transferat de la Manchester United la Real Madrid pentru 132 mil. dolari, sumă care l-a făcut să fie unul dintre cei mai scumpi fotbalişti din toate timpurile. El este şi căpitanul naţionalei Portugaliei. În prezent, lusitanul are un salariu de peste 600.000 de dolari pe săptămână la Manchester United, ceea ce se traduce într-un venit anual de aproximativ 33 de milioane de dolari. Ronaldo este al doilea cel mai bine plătit fotbalist şi face o avere şi din sponsorizări şi contracte de publicitate. Iar afacerile sale înfloresc pe zi ce trece: un imperi hotelier, condus de grupul Pestana CR7, în Funchal, Lisabona și care se va extinde în curând în alte orașe din întreaga lume.

În 2019, Ronaldo a continuat să-și extindă portofoliul de afaceri prin deschiderea unei clinici de transplant de păr în Marbella, după care s-a extins în alte 10 orașe din Portugalia, dar și în Madrid. Această afacere i-a adus câștiguri de pete 110 milioane de $ pe an.

 În plus, portughezul are mai mulţi fani pe Twitter decât orice alt sportiv din lume şi este cel mai popular şi pe Facebook.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg