Cristina Ciobănașu, prima fotografie cu ea la 26 de ani. De ce surprize a avut parte actrița cu ocazia zilei de naștere

26 septembrie, 2022
Ciobănașu Cristina jpg

Un weekend încărcat a avut și Cristina Ciobănașu, care și-a aniversat frumoasa vârstă de 26 de ani.

Tânăra actriță a publicat un colaj de imagini cu ea la noua vârstă, dar și cu multitudinea de buchete primite la ceas aniversar.

”Aniversarea celor 26 de ani a fost mai tare decât mă așteptam. Nu am plănuit absolut nimic și cu toate astea am avut un weekend foarte drăguț! Și a fost așa mai ales datorită mesajelor de la toți oamenii dragi mie dintre care faceți parte și voi. Vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele minunate pe care mi le-ați trimis, pentru toate gândurile bune! Vă îmbrățișez pe toți🥰❤️”, le-a transmis Cristina fanilor din online.

Postarea a fost apreciată de mii de oameni, iar mulți colegi de breaslă i-au comentat, urându-i fiecare în parte ”la mulți ani”.

Actrița s-a născut la Botoșani și are o poveste de viață aidoma telenovelelor în care a jucat. La 11 ani, a participat la emisiunea ”Dansez pentru tine” și acesta a fost momentul când viața i s-a schimbat radical și pentru totdeauna.

Echipa formată din Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul micuței din Botoșani, acela de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Cu toate că a ieșit printre primii din competiție, povestea ei abia acum începea. Producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o în cadrul emisiunii. A invitat-o pe Cristina la o discuție la dumneaei în birou și a îndrăgit-o imediat pe fetița de 11 ani. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia, căci Ruxandra Ion a adoptat-o pe Cristina Ciobănașu.

Și chiar dacă a fost mult timp activă în film și muzică, rolul care i-a adus consacrarea ca actriță a fost cel din ”Fructul oprit”, un serial eveniment transmis la Antena1.

7 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 1 jpg jpeg

Din 2012, a început o poveste de iubire cu Vlad Gherman, care s-a încheiat în 2021, actorul fiind la ora aceasta îndrăgostit de o altă colegă de platouri, Oana Moșneagu, lângă care a început o nouă poveste de iubire.

Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața sentimentală alături de Alexandru Mureșan după despărțirea de Vlad Gherman și intenționează să se ocupe mai conștiincios și de cariera în muzică, una dintre marile sale iubiri.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg