Cristina Şişcanu a intrat la dietă. Motivul pentru care vedeta a decis să scape de câteva kilograme

23 februarie, 2022
4 cristina3 jpg jpeg

Cristina Şişcanu a apelat la un nutriţionist şi s-a pus pe slăbit. Vedeta vrea să scape de cele opt kilograme acumulate după Sărbători.

”Vreau să vă spun că sunt persoane care ziceau că arătam bine şi că nu m-am îngrăşat. Ba da, m-am îngrăşat şapte kilograme, oameni buni, chiar spre opt, după Sărbători, pentru că, aţi văzut, erau persoane care mă întrebau dacă sunt însărcinată. După Sărbători aveam ditamai burta, de la mâncare, nu sunt însărcinată. Aşa de grasă eram în ianuarie, de ziua lui tata”, a spus Cristina Şişcanu pe o reţea de socializare.

Cristina, soţul ei, Mădălin Ionescu, şi fetiţa lor, Petra s-au luptat de curând şi cu coronavirusul. În cele din urmă, Mădălin a ajuns la spital. "Boala a debutat furtunos. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral şi antitermice şi starea s-a ameliorat, cu excepţia unui hârşâit uşor care mi s-a părut o reacţie alergică la un medicament”, povestestea Mădălin.

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o ameninţare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră, ca-n perioada Delta”.Recente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
oana roma 8 fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg