Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, aniversare cu surprize pentru Petra: "Îmi aduc aminte momentul în care am anunțat-o pe mama ta că este însărcinată"

2 mai, 2022
madalin111 jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au sărbătorit, sâmbătă, fetița. Petra a împlinit cinci ani și i-a avut pe toți cei dragi alături. De la eveniment nu au lipsit nici Gabi Cristea și Tavi Clonda alături de fetițele lor.

“Am sărbătorit-o pe micuța noastră ! A împlinit cinci ani. E incredibil cum trece timpul! Am avut toară familia alături, copiii, finii, prietenii …într-o locație superbă din Snagov ! La mulți ani, iubita mea mică! Îmi aduc aminte momentul în care am anunțat-o pe mama ta că este însărcinată.  Da, la noi așa au stat lucrurile. Nu intru acum în detalii.  A fost o explozie de fericire , mai ales că vestea venea după o serie de evenimente magice ( pe care eu și mama ta le vom purta toată viața în sufletele noastre ). Te iubesc si te voi iubi întotdeauna!”, spune Mădălin Ionescu.

madalin112 jpg

“Petra împlinește 5 ani. Am un nod în gât…nu prea pot să scriu sau să vorbesc… doar simt fericirea imensă prin toți porii de când am aflat că o am în burtică”, a completat Cristina Șișcanu.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG