Cristina Şoloc se relaxează în Gran Canaria FOTO&VIDEO

Acolo unde soarele e mereu prezent, iar plaja şi briza te îmbie la o vacanţă fără sfârşit, acolo a fugit de iarnă şi vedeta TVR, împreună cu soţul ei şi prietenii săi.

Cristina Şoloc a pus frigul „on hold” şi şi-a făcut bagajul pentru Spania. Evident că, date fiind temperaturile prietenoase din sud, n-a uitat să-şi ia cu ea şi costumul de baie.

După un scurt popas în Madrid, Cristina şi soţul ei au ajuns în însorita insulă Gran Canaria, unde nisipul fin, palmierii şi valurile înspumate te fac să nu mai vrei să pleci.

 

„În scurta noastră vacanță în Gran Canaria, am avut un fel de ghid… neoficial. Ștefan, un prieten din Vișeu, care locuiește pe insulă deja de 15 ani. Are o familie fericită, o fetiță, iar de 5 ani lucrează într-un restaurant cu o super priveliște, pe faleza cu farul din Maspalomas, exact în locul din care începe să se vadă apusul peste Atlantic. M-am bucurat să văd cât de bine își coordonează echipa, ca șef de sală, în 4 limbi străine – spaniolă, engleză, germană, italiană și cât de apreciat e de clienți. Pe lângă îndrumări, Ștefan ne-a povestit și despre viața românilor de pe insulă… cei mai mulți nu strâng averi, dar trăiesc liniștiți și fericiți, fără grija zilei de mâine și n-ar mai pleca de-aici. Sincer, nici noi n-am mai pleca 

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA