Criticat de neavizaţi, Klaus Iohannis e apreciat de creatorii de modă: ”Arată bine, arată ca un preşedinte american, are clasă, nu înţeleg aceste invidii şi frustrări ale românilor”

17 august, 2021
1 iohannis jpg jpeg

Ce spun specialiştii în modă despre intens criticata ţinută a preşedintelui Iohannis de Ziua Marinei. A fost o greşeală vestimentară sau a ales corect?

Valuri de critici s-au iscat în mediul online în ceea ce priveşte ţinuta preşedintelui Klaus Iohannis de la evenimentul din 15 august. Dar cât de verificate sunt aceste critici? A greşit şeful statului când a ales să îmbrace sacoul alb şi papionul negru?

Iată ce spun doi specialişti în modă, Cătălin Botezatu şi Alexandru Ciucu. Căci până la urmă părerea care contează este cea avizată, a oamenilor care activează în domeniu.

Cătălin Botezatu e de părere că oamenii ar trebui să fie mândri că au un preşedinte atât de elegant, cu alură de şef de stat american. Iată ce a declarat designer-ul pentru Impact.

„Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool şi seamănă cu un preşedinte american. Ochelarii de soare au făcut toţi banii. Cine sunt aceşti oameni să comenteze? Preşedintele ţării este impozant, este o prezenţă cu atitudine, iar costumele au fost mereu foarte bine alese, asortate. De data aceasta, fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ţinută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, aviatică, un model potrivit, din punctul de vedere stilistic.

Trebuia să aleagă un model cu nasturi ascunşi. Papionul a fost ales bine, sunt modele şi modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare. Eu nu fac politică, dar de ce să nu ne mândrim cu preşedintele nostru?

Arată bine, arată ca un preşedinte american, are clasă, nu înţeleg aceste invidii şi frustrări ale românilor. Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleşi, arată cool.

Ţinuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă. În jur de 2.500 de lei… A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămaşă simplă, este o ţinută de maximum 2.500 de lei”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

Şi Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, a comentat felul în care Iohannis s-a îmbrăcat pentru Ziua Marinei: „Şeful statului a ales inspirat albul, ţinând cont de dubla semnificaţie a zilei.

Ziua respectivă a avut un dublu impact, atât pe plan religios, legat de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, dar şi în plan laic, cel legat de ceremoniile privind marcarea Zilei Marinei. Ca atare, totul pleacă de aici. Fiind şeful statului, el a ales inspirat albul, ţinând cont de dubla semnificaţie a zilei. Iar albul e o culoare proponderent de zi, chiar dacă merge şi la evenimente de seară. Invers, negrul e culoare preponderent de seară, care poate merge şi ziua. Am spus albul, deoarece culoarea smokingului ales de Klaus Iohannis mi s-a părut mai degrabă unul crem foarte deschis, decât alb.”, a conchis  Alexandru Ciucu pentru sursa citată.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg