Cu așa prezentare, parcă ți se face sete! Cea mai sexy lansare de apă. Gazde au fost niște bombe sexy

Toată lumea știe că este sănătos să bei cel puțin doi litri de lichide în fiecare zi, dar, când vine vorba de o apă din mâna unor femei ca ele, parcă, parcă ți se face și mai sete. Pe asta au mizat și producătorii produsului cu pricina, care s-au folosit de niște pesonaje în prezența cărora nici nu are cum să nu ți se usuce buzele, sau din contră, să-și lase gura apă.

Cea mai sexy prezentare de produs. ( Yasmine Colt)

Aceasta este cea mai sexy lansare de apă, una atipică, în costum de baie. Modelele extrem de sexy, îmbrăcate în costum de baie și echipate cu câte o sticlă cu produsul minune în mână, s-au lăsat fotografiate în cele mai sexy, sau, de ce nu, indecente ipostaze. Ideea era ca sticla să fie vedeta forografiilor, însă, așa cum vă imaginați, toți ochii au fost captați de frumoasele în costum de baie minuscul, care au lăsat inhibițiile acasă și s-au fotografiat fie într-un râu, fie întinse pe capota unei mașini.

Cu așa prezentare, parcă ar merge o apă! ( Jessa Hinton)

Totul s-a întâmplat în Las Vegas, într-o idee genială de reclamă gândită de cei care promovează conceptul apei 138. Frumosul model  Yasmine Colt, dar și actrița porno Nicole Aniston ( 30) și modelul Playboy Jessa Hinton au încins atmosfera, astfel încât toată lumea să aibă nevoie de …apă.

Ea a fost convocată pentru o ședință foto care a încins atmosfera. (Nicole Aniston)

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA