Cu ce cicatrice urâtă a rămas Melanie Griffith după operația la nas!

În urmă cu puțin timp, celebra actriță în vârstă de 60 de ani a fost supusă unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a unui carcinom. Operația i-a salvat viața, însă i-a lăsat urme vizibile pe față.

Așa arată după cea mai recentă intervenție

Miercuri, Melanie Griffith a fost prezentă la Vienna Opera Ball, în Austria. Acolo, actrița a fost văzută pentru prima dată în multe luni fără bandajul de pe nas, care ascundea urmele intervenției la care a fost supusă în urmă cu câteva săptămâni.

Cu o cicatrice evidentă, Melanie a părut, însă, binedispusă și energică în timpul conferinței de presă din Austria. Folosindu-se de make-up, actrița de 60 de ani a încercar să ascundă cicatricea rămasă după intervenția de îndepărtare a carcinomului.

Așa arăta în urmă cu câteva luni, după o primă operație la nas.

Amintim că presa internațională a titrat că actrița a fost diagnosticată cu cancer de piele, într-un stadiu incipient, și s-a supus unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta țesutul canceros. Momentan, Melanie Griffith n-a comentat aceste zvonuri, deși, în trecut, a recunoscut că s-a luptat cu cancerul.

foto: SplashNews, Gettyimages

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA