Cu ce dietă îşi reintră în formă după naştere Adelina Pestriţu? "Eu mă simt bine la 53-54 kg"

11 octombrie, 2018
8 adelina pestritu a slabit dupa sarcina 7 jpg jpeg

Proaspăta mămică a dezvăluit cum a reuşit să dea jos surplusul de greutate din timpul sarcinii.

Adelina Pestriţu este la dietă de vreo două luni încoace şi, pentru ca şi alte mămici să reuşească să-şi reintre în formă ca ea, aceasta şi-a dezvăluit secretele în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea".

"În timpul sarcinii, am luat puţin peste 14 kilograme, din care mai am de dat jos 2-3 kilograme, astfel încât să mă simt eu că am ajuns la greutatea ideală, din punctul meu de vedere. (...) Eu mă simt bine undeva la 53-54 de kilograme. În maternitate, cred că am dat jos cam 4-5 kilograme", a mărturisit ea în emisiunea de la Pro TV.

Totuşi, după naştere, lucrurile nu s-au întâmplat imediat, aşa cum se aştepta Adelina. "Am avut o perioadă în care organismul meu a avut un mic blocaj pe o perioadă de o lună de zile. Aveam fix aceleaşi kilograme de fiecare dată când mă cântăream. Şi m-am panicat, pentru că, practic, mănânc super sănătos, super uşor, super curat. Dar am înţeles că am nevoie să treacă acele 6 săptămâni ca organismul să reacţioneze la "somodietă", cum îi spun eu".

image

Dar în ce constă, practic, dieta? "Mie îmi plăcea de foarte mult timp somonul şi am zis că e cel mai bun aliment pe care aş putea să-l consum astfel încât să dau jos, să mă simt sătulă, să am o masă consistentă, pentru că îl combin cu broccoli şi cu salată verde cu lămâie şi ulei de măsline. (...) Dimineaţă mănânc somon fume cu unt şi pâine prăjită. Mănânc cam 2 felii de pâine toast... Între mese mănânc migdale şi caju. Dimineaţă beau un pahar cu colagen dizolvat în apă, care ajută mult la elasticitatea pielii, la strălucirea pielii, te face să te simţi foarte bine. După-masă mănânc o salată cu somon sau somon la abur sau la grătar, iar seara se cam repetă. Dacă simt nevoia să schimb ceva, introduc carnea de vită sau schimb sortimentul de peşte: macrou, pangasius, doradă... Oricum, absolut tot trebuie consumat cu salată, pentru că ajută la digestie şi oferă un alt gust."

Întrebată ce face când are poftă de dulce, Adelina Pestriţu a spus că: "Nu prea mi se mai face poftă de dulce, nu mi se face poftă de sucuri acidulate - pentru că am renunţat în totalitate la ele. Beau foarte multă cafea, pe care o îndulcesc cu zaharină."Recente pe Ok! Magazine

birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}