Cu ce mă-mbrac azi? Inspiră-te din hainele de stradă ale vedetelor!

Cu ce mă-mbrac azi? Este o întrebare cu care orice femeie este familiarizată, fie că este un nume celebru sau o anonimă. Este, până la urmă, destul de greu să te mulțumească hainele de care dispui în șifonier, iar în cazul vedetelor este, probabil, și mai greu, având în vedere că paparazzi sunt acolo, așteptând o mișcare greșită.

Noi am ales câteva dintre cele mai reușite ținute de stradă din ultima săptămână, în care au fost surprinse vedetele de la ei. Cine știe, poate că alegerile lor vestimentare de vară te vor inspira și pe tine.

Paris Jackson poate fi folosită ca sursă de inspirație doar dacă ești genul hippie. Căcă fiica lui Michael abordează doar acest stil în ieșirile ei pe străzile din Los Angeles, unul care i se potrivește, căci este tânără și rebelă.

Paris Jackson

Zoe Saldana și Marco Perego sunt cei mai atrăgători soți cu stil eco-boem pe care-i cunoaștem. Frumoși și cool, cei doi sunt un model de ținute de purtat la o ieșire văratică pe stradă.

Zoe Saldana și Marco Perego

Și tot despre Zoe este vorba și mai jos și despre o rochie confortabilă de mămică, pe care să o porți la o ieșire cu copiii. Doar dacă ai siluetă S ca frumoasa actriță, însă…

Zoe Saldana

Rochiile maxi boho chic sunt un must de ceva veri încoace, iar piesa purtată de Rachel Bilson este nu doar extrem de lejeră, ci și foarte reușită, ca model și print.

Rachel Bilson

Rochia lui Nicky poate fi un superb model de ținută de gravidă, de purtat în zilele caniculare. Dungile sunt în trend, culoarea verde mentă la fel, iar modelul este unul foarte șic.

Nicky Hilton și James Rotschild

Costumul cu bluză și pantaloni asortați purtat de Gwyneth Paltrow este o alegere perfectă pentru o ieșire de seară, la o terasă, cu prietenii. Iar sandalele cu toc pătrat sunt, cu siguranță, vedetele verii.

Gwyneth Paltrow

Foto: hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA