Cu cine a dormit în fiecare noapte la Asia Express Lidia Buble

6 septembrie, 2021
3 buble2 jpg jpeg

Lidia Buble a concurat în sezonul 4 Asia Express alături de sora sa, Estera Buble. Vedeta a inclus în bagaje pe lângă haine şi accesorii şi un obiect drag, de care nu a putut nicidecum să se despartă: o păpuşă Barbie.

Păpuşa Bucuria, aşa cum a denumit-o cântăreaţa, face parte din colecţia impresionantă de păpuşi Barbie pe care Lidia Buble o are acasă: ”Sunt înnebunită după ele! Le vânez pe internet, le caut, le colecţionez. Cea pe care am luat-o cu mine în Asia este un model unicat, pentru că nu are păr”, a mărturisit vedeta. ”Bucuria” a fost elementul indispensabil din rucsacul Lidiei pe tot parcusul experienţei sale de pe Drumul Împăraţilor, mai mult, Lidia mărturisind că a şi dormit cu păpuşa în fiecare noapte.

Din 18 septembrie, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cum au făcut faţă Lidia şi Estera Buble celui mai dur reality-show. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, surorile au fost nevoite, ca şi ceilalţi concurenţi, să treacă prin cele mai dure condiţii, prin situaţii total neprevăzute care se schimbă de la o zi la alta.

stanga
dreapta
1 buble1 jpg jpeg
3 buble2 jpg jpeg

Lidia Buble şi sora ei, Estera, Connect-R şi Shift, Mihai şi Elwira Petre, Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa şi Lorelei şi Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură şi adrenalină în cel de-al patrulea sezon al celui mai dur reality-show. Spre bucuria celor din faţa micilor ecrane, prima săptămână de difuzare va avea 5 ediţii consecutive. Marea premieră a sezonului 4 Asia Express poate fi urmărită sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 septembrie, de la 20:00 şi luni, marţi şi miercuri, 20,21 şi 22 septembrie, de la 20:30.Recente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin