Ce culoare nouă de păr a ales Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. Schimbare de look în prag de vară

19 mai, 2022
Gabi Oțil jpg

Gabriela Prisăcariu Oțil a renunțat la blondul cald pe care îl avea. 

Soția lui Dani Oțil a făcut o vizită la coafor, iar din imaginile publicate, vedem că a avut parte de o schimbare semnificativă după procedura de balayage la care a apelat. Ea i-a mulțumit și hair stilistului care i-a adus schimbarea mult dorită.

stanga
dreapta
blond otil2 PNG
blond otil 3 PNG
blond otil PNG

Dacă până acum o vedeam pe superba Gabriela cu părul blond ca mierea și bucle romantice, ei bine vedeta a optat acum pentru un blond mult mai rece și părul drept.

Soția lui Dani face echipă bună cu amuzantul matinal. Căci la 1 an de la căsătorie, Gabriela a publicat o poză cu un mesaj haios. În colaj se află ea mireasă, însărcinată, iar în dreapta fiul Tiago, în dreptul căruia scrie un mesaj: ”V-ați distrat la nuntă? Să vezi ce ne distrăm de acum.”

funny jpg

Tânăra mamă, în vârstă de doar 29 de ani, și-a recăpătat complet silueta de dinainte de naștere, ea fiind un model de succes. Pe pagina sa de socializare, femeile o complimentează zilnic pentru picioarele lungi și suple, dar și pentru talia de viespe. Gabriela și Dani formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și fac echipă inclusiv și pe partea umoristică. Recent, Gabriela Prisăcariu a participat și la un roast la iUmor, reprezentație pentru care Dani, aflat în juriu, a felicitat-o, căci a mărturisit oamenilor că soția sa este destul de emotivă în fața camerelor.Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg