Cum a ajuns François Hollande de la scandal la căsătorie?

8 iulie, 2022

În 2014, pe când era Președintele Franței și avea o relație serioasă, François Hollande a călcat strâmb. Timpul a dovedit că nu a fost un foc de paie. Politicianul tocmai a luat-o de soție pe actrița Julie Gayet.

profimedia 0482271125 jpg

La opt ani după ce a fost prins înșelându-și partenera oficială cu actrița Julie Gayet, François Hollande a luat-o pe aceasta de soție, în cadrul unei ceremonii discrete și restrânse.

Anunțul a fost făcut în ziarul La Montagne de primarul orașului Tulle, locul unde a avut loc ceremonia și unde Hollande însuși a fost primar în perioada 2001-2008. În mod curios, din grupul de maximum 10 participanți la cununie, nu a făcut parte niciun membru al familiilor însurățeilor. Politicianul de 67 de ani, care nu a mai fost căsătorit niciodată, are patru copii din relația de circa 30 de ani cu Ségolène Royal, în vreme ce actrița de 50 de ani are doi copii din mariajul cu cineastul Santiago Amigorena, de care a divorțat în 2006.

Screenshot 2022 06 21 at 12 29 03 png

Nu se știe motivul pentru care un eveniment atât de important în viața cuplului a fost trecut cu vederea de rude, dar poate că nici nu e de mirare, după scandalul uriaș din 2014, când revista Closer a dat în vileag aventura Președintelui cu Julie. Paparazzii l-au surprins atunci pe Hollande în vreme ce-și vizita amanta într-un apartament aflat în vecinătatea Palatului Élysée. Sosit pe un scuter, cu o cască menită să-i protejeze identitatea, Hollande și-a trimis gărzile de corp să cumpere croissante pentru feblețea sa.

Apoi s-a dezlănțuit iadul, Valérie Trierweiler, partenera de atunci a politicianului, având o cădere nervoasă care a trimis-o direct la Urgențe. Considerată drept Prima Doamnă a Franței, aceasta a suferit un șoc atât de mare, că a vrut să se sinucidă. „Știrea cu Julie Gayet era peste tot în dimineața aia. Am fugit în baie, direct la cutia cu somnifere. François a venit după mine încercând să mi le ia din mână. Le-am scăpat pe jos, am adunat ce am putut și le-am înghițit. Voiam să dorm, să nu mai știu nimic. Simțeam că nu am puterea să înfrunt furtuna care urma să vină peste mine“, se confesa ulterior Valérie, de profesie jurnalist, în cartea sa autobiografică, vândută ca pâinea caldă, Merci pour ce moment.

288798520 1331157937407734 6214963073961320602 n jpeg

Deși femeia, pentru care Hollande își părăsise partenera cu care avea patru copii, a mai spus că politicianul a încercat să-i recâștige iubirea, acesta a anunțat despărțirea de ea la două săptămâni după izbucnirea scandalului.

François și-a văzut liniștit de idila cu Julie Gayet, cei doi apărând oficial împreună într-o ședință foto abia în 2018, după ce bărbatul și-a încheiat mandatul prezidențial. „Am prins aripi de când sunt cu el. Ador cum gândește și-mi place mult umorul lui“, declara Julie într-una din rarele confesiuni despre viața alături de fostul președinte al Franței, care se pare că vrea să candideze din nou la Președinție. Probabil că și el a prins aripi după nunta cu frumoasa actriță. 

Foto: Profimedia, screenshot Paris Match



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg