Cum a fost la nunta "de bon goût" lui Nicolai Tand FOTO

20 august, 2018
nunta Nicolai Tand 2 jpeg

Pentru că nu erau căsătoriţi religios, celebrul maestru bucătar a cerut-o din nou pe Monica de soţie, de data aceasta în faţa lui Dumnezeu.

image

Monica Balaj şi Nicolai Tand au fost din nou miri, de data aceasta în faţa lui Dumnezeu. După ani buni petrecuţi împreună şi doi copii frumoşi, Ilona (8) şi Iancu (5), perechea a decis să facă şi căsătoria religioasă.

Pentru că amândoi sunt originari din Maramureş, iar Nicolai este foarte ataşat de locurile în care a copilărit şi tocmai şi-a reamenajat casa părintească, mirii şi-au dorit ca nunta lor să aibă loc chiar în Valea Izei, în comuna Rozavlea.

Petrecerea ţinută în aer liber a fost una restrânsă, doar cu oameni de suflet, dar ceea ce a impresionat a fost rafinamentul detaliilor simple, care au conferit un aer boem şi uşor franţuzesc acestui eveniment de familie: o masă lungă amplasata chiar în curte, pe iarbă, cu stâlpi îmbrăcaţi în iederă, de care atârnau o mulţime de becuri, de diferite dimensiuni, şi cu lumânări albe şi trandafiri roz în pahare cu picior, pe mijlocul mesei.

Fost manechin internaţional, Monica Balaj Tand a arătat sublim în rochia sa simplă, de culoarea untului, cu mâneci scurte bufante şi talia marcată de o fundă mare, neagră - în stil parizian, o creaţie a designerului Cristina Săvulescu. Iar în buchet şi-a dorit doar câteva flori albe, efectul fiind unul de-o eleganţă subtilă.

La rândul său, mirele Nicolai Tand a arătat foarte chic, purtând un costum frumos, de culoare bleumarin.

Alături de cei doi, la nuntă, a fost şi Corina Bud, care a fost foarte încântată de întreg evenimentul.

Nicolai Tand şi Monica Blaj s-au cunoscut în Paris, printr-o cunoştinţă comună, pe când amândoi locuiau în Franţa. Frumoasa lui soţie a renunţat la cariera de model internaţional şi a revenit în ţară, după cum a povestit simpaticul chef, ceea ce a reprezentat „o mare dovadă de iubire“.

Citeşte şi:

Aici e cel mai fericit! Uite care este locul preferat al lui Nicolai Tand FOTO&VIDEO

„Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş“, a povestit Nicolai.

„Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine“, a mărturisit el.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg