Cum a fost primul episod din Exatlon 2? De ce a plâns What’s UP?

30 august, 2018
Faimosii Exatlon 2 jpeg

Aseară, a început al doilea sezon al reality show-ului Exatlon, difuzat pe Kanal D, unul care a înregistrat, deja, episoade dramatice, ca urmare a încleştării dintre Faimoşi şi Războinici.

image

Spiritele s-au încins încă de la prima ediţie a show-ului, iar primele obstacole le-au pus deja probleme serioase concurenţilor. În plus, câteva dintre surprizele noului sezon au fost comunicate de Cosmin Cernat, prezentatorul şi comentatorul show-ului: trasee cu grad de dificultate mult mai mare decât în sezonul precedent, care deja au făcut şi primele victime, o nouă modalitate de eliminare din concurs, exclusiv prin proba sportivă, şi faptul că una dintre cele mai importante bătălii va fi cea pentru vilă - spaţiul confortabil, plasat într-un peisaj fabulos, luând locul fostei case.

image

Aseară, în confruntarea pentru vilă, Războinicii au câştigat detaşat, tot ei câştigând şi premiul constând în momente de relaxare, cu popcorn şi film.

La capitolul drame, trebuie amintit că războinicele Naomi Muscă şi Beatrice Olaru au trecut prin momente de panică în piscină şi a fost nevoie de intervenţia salvamarilor pentru a le scoate în siguranţă din apă.

image

Artistul What’s UP a trecut şi el prin momente delicate aseară. Starul nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile, starea lui fiind zdruncinată atât de impactul cu primul traseu, extrem de dificil, dar şi de conflictul verbal cu Iulian Pîtea, sportivul din echipa Războinicilor.

„Ţi-au atras atentia colegii să nu ne mai înjuri”, i-a spus o războinică lui What’s Up. „Nu te înjur. El m-a îngânat în timp ce eu cântam şi îmi susţineam coechipierul”, a replicat artistul, făcând referire la un gest al lui Iulian, antrenorul de schi de la echipa Razboinicilor.

„Ai interpretat-o greşit. Nu a fost nimic cu răutate. Pur şi simplu, la noi nu se strigă nimic, voi strigaţi, mi s-a părut un vibe pozitiv, am zis "Hai să fac şi eu chestia asta". Te-ai super enervat, te-ai întors la mine şi mi-ai arătat un gest obscen. Mi-am cerut şi scuze, îmi pare rău, nu se mai repetă”, a povestit şi Iulian.

În această seară, de la 19:30, urmează un nou episod plin de tensiune.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}