Cum a început relaţia dintre Keo şi Misty. "Aveam 17 ani la vremea aceea. El a făcut primul pas"

28 iulie, 2020
1 keo9 jpg jpeg

Când s-au cunoscut, el trăia o poveste cu Andreea Bălan, iar ea era implicată într-o relaţie. La început au trăit o iubire interzisă, dar, într-un final au decis să rămână împreună. Astăzi, Keo şi Misty au familia la care au visat.

”Eram puştoaică, aveam 17 ani la vremea aceea şi jucam într-un serial pentru un post de televiziune. Am fost invitată la o emisiune şi acolo era şi Keo, care cânta. Mai mult, pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aş fi îndrăznit. La un moment dat l-a trimis pe toboşarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl ştiam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl ştia pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită." a dezvăluit Misty pentru Antena Stars.

Blonda recunoaşte că a stat puţin pe gânduri dacă să îi dea numărul sau nu, dar, într-un final, a acceptat. “Am ieşit, am luat masa în oraş şi aşa a început povestea. Cel mai mult m-a atras telentul lui muzical şi pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui şi numai al lui, propriu şi aparte”, a mai spus ea pentru Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

udrea2 jpg
incaltaminte PNG
OKMagazine (1) (1) jpg
Nicola si Brooklyn PNG
lucian7 jpg
Buzdu2 jpg
teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
garko4 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG